- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.468
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde var ve açmıyor büyüyüp gidiyorValla bunlar iyilikten anlamıyor yazın çok az açtı bıraktım öyle düzenli sulamadım bile şimdi bu sonbahar güneşinde yeniden coştu demek zorluğa direndi Eki Görüntüle 3500978
Benimde var ve açmıyor büyüyüp gidiyor
Renge bak Allahın boyası eşsiz güzelliği
Şimdi baktım da benim yapraklar aynı ama sanki değişikGüneş görmüyosa açmaz direk güneş almalı pare
Evet az farklı gibi pare sen çiçeksiz mi aldın bunu?Şimdi baktım da benim yapraklar aynı ama sanki değişik
Güneşte canım dediğim gibi farklı senin çiçekten demi
Eki Görüntüle 3500983
Bonus nasılsın canım
Suyunu sürekli bosaltıyosundur ama unutmus olmayasın bi baksana su cok dolunca nemli kalıyo camasırlarBirşey sorucam arkadaşlar
Benim kurutma kurutmuyor
Karma ayarını açıyorum en az kırıştıran o diye
Daha yatmadan açmıştım gece 2 gibi sesini duydum 4 saat falan çalışmış resmen ama şimdi baktım nemli ler tekrar açtım
Bu durumu yaşayan varmı
Yada bana öneriniz varmı
Ciceksizdi ben almadım canım anneler gününde geçen yıl yiyenlerim yollamıştı çiçek sepetinden yanında sarı minik minik acan bir çiçek vardı adını unuttum bilinen birşey aslındaEvet az farklı gibi pare sen çiçeksiz mi aldın bunu?
Ben aslında hiç yoğum evde ama araya kaynıyorumBu hafta sen de evde durmadın gönül
dikkat et kuzumAKşam yatmadan vitamin ilaç aldım burnum gözüm akıyo ama iyiyim artmamış gibi yani şu an için sen nasılsın guş?
Tamam canım çok sağol bi söyliyim eşimeServisler böyle zamanda gelip ya makineyi alıyor ya orda hav temizliği yapıyolar gönül eşin anlar mı bu işlerden kurutucu hafif makine zaten indirip arkasını açın yutubda çok güzel anlatıyolar arkada hav birikiyor onları temizleyip geri takıp tekrar çalıştır çözülmesi lazım.
Son çare servis olur
Yok her seferinde boşaltıyorum canım ama filtre bölümlerine baktım biraz inşallah faydası olur sağolasınSuyunu sürekli bosaltıyosundur ama unutmus olmayasın bi baksana su cok dolunca nemli kalıyo camasırlar
Tamam canım çok sağol bi söyliyim eşime
Akşam erkenden uyudum diye triplenmiş yine yani ona bağlıyorum sabah noldu diyorum yok bişey diyor tripkolik
Aman biz hiç hasta olmayalım
Nazlanmayalım gerçekten gıcık oluyorum artık yaa
Neyse sakinim
Ahh Bonus onunda denedim eşimin karakteri çok farklı asla adımı yokGönül abla tavsiyesi kaçan kovalanır sakın önemseme.
Şu an trip sırası senin boğazın çok ağrıyodu duramadın uyudun boşver allah aşkına başka işi yoktur.
O uyudumu sen trip yapıyosan oda yapsın bu karşılıklı cilve olur da anladın dediğimi...