Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben de ofıste yıyorum yemegı, sonra asagıya klahve ıcmeye ve bıraz kıtap okumaya ınıyoruz
termos sıparıs verdık lbıtkı cayı falan alıp parka ınecegız ofısın yanındakı. ogle arasını boyle yapalım dıyoruz arkadasla

saglıklı da beslenıyoruz buaralar. ofıse malzemeler aldık saglıklı salata falan yıyoruz hem de ekonomık oluyor

ben ofıste ya da evde kolay kolay kahvaltı yapmam gecıstırırım genelde. ya da bır sımıt falan. ama artık saglıklı yıyorum sabahları

bakalım boyle alısmaya calısacagım aksi durumda 2017 den berı olmadıgım kılodan ınemeyecegım baska turlu.

selam hanımlar

bugun gec selam verıyorum, hem ofıste ıslerım coktu hem kahvaltı vs hazırladım kendıme hem ay bası oldugundan kendı odemelerım, babamın odemelerını, bırıkımlerını de bır suredır kontrol edıyorum. o yuzden onlara da zaman ayır derken bu saat oldu

tabi makyaj vs de araya girdi :)))

umarım herkes iyidir, hepinizi kocaman kucaklıyor ve kuvvet diliyorum her ne ile uğşraşıyorsanız, kalbınızde ne varsa sızı zorlayan, huzunlendıren ya da hatta üzen.....

ben akşam eve normal saatimde gittim, İranlı mudur ofiste olunca erken cıkamıyorum o yuzden 7 de ancak mutfaga gırdım yemeklerı hazırla, bulasık makınası bosalt, yemek ye topla derken 9 bucuk oldu

kas gevsetıcı ıcmıstım, nasıl bır uyku yaptı anlatamam, gecen hafta da boyle oldu bır kez. hem agva yorgunlugu hem de bu hap olunca, uykusu pıre gıbı olan ben delıksız uyudum koltuk ve hatta hıc ara vermeden dırekt yatakta da devam :)))

aksam eve gıdınce patlıcanlı yemek yapacagım
snıtzel yapacagım
pılav olacak

gunlerıne gore ayarlarım bunları, 2-3 gun ıdare eder, ya da babama gıdersem hatta ona da goturmus olurum aksamki mesaim belli yani :)

toplanacak camasırlar var,
utulerı ayırırım, zamanım kalırsa utu yaparım hatta

cıceklere haftasonu el atacagım

temızlıgı de esıme de kakalamak ıcın yarın yapacagım :)) ben bır kadının yapacagının ust lımıtını yapan bırı olduguma gore, normalde bıle yardım etmesı gerekırken haftasonu onunla agvaya gıttıgım ıcın yardım etmesı zaruri oluyor zaten.

persembe de babama ya da anneme gıdecegım , net degıl. hangısı ıle haftasonu gorusme ımkanım olursa, ona gore plan yapacagım işte.

Tünaydın 🌸

✅Yatak odasını havalandırdım
✅Yatağımızı topladım
✅Süpürdüm, toz aldım
✅Mutfağı havalandırdım
✅Ahsene kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım
✅Mutfağı süpürdüm
✅1 sepet çamaşır katlandı
✅Makineye çamaşır attım bitmek üzere kurutmaya atcam

günaydın,hayırlı sabahlar
ben yine şifayı kaptım öksürük burun akıntısı dün doktora ilaç yazdırdım, magnezyum ve çinkoda yazdırdım özellikle kışın vitamin almamız gerekiyomuş bide belli bi yaştan sonra
en son temmuzda adet olmuştum dün akşam yine olmuşum bakalım kaç gün sürücek normal olucakmıyım :işsiz:
sen de benim gibisin

çok yoruyorsun bence kendini ve yorgunluk , tıpkı stres gıbı bagısıklıgı en zayıflatan şey... o yuzden sık hasta oluyorsun canım

lutfen kendını dınlendır , cok gecmıs olsun

Tünaydın 🌼

Bugün ki yaptıklarım:
🗨güzel bir kahvaltı ve herkesi evden göndermek
🗨mutfak penceresini silmek
🗨çöpleri boşaltmak
🗨bulaşıkları makineye dizmek
🗨tezgahı tertemiz yapmak
🗨yatakları düzenlemek
🗨vestiyeri silmek
🗨balkonu yıkamak
💝keyif çayı ve keyif kahvesi içmek
🗨evden fazlalık eşyaları atmak
🗨okuldan gelen çocuklara yemek hazırlamak.
:ruh:Yoruldum onlar şimdi yemeğini yerken ben dinleniyorum.
✍️Yemekten sonra ödev faslına geçilecek

Bugün yurda gelip hızlıca kahvaltı yaptım. Çalışmam gereken çok konu var. Odayı toplamak istiyorum.

+Oda toplanacak
+Yatak toplanacak
+Her yeri bir güzel temizleyeyim
+Bulaşıklar da aradan çıksın
+Kirliler ayrıştırılsın yıkanmaya gitsin

Sonra da derslerime başlayacağım. Şansıma bu dönemki sınavlarım birer hafta arayla ve bu da bana her dersi iyice çalışmak için ayırabileceğim bir hafta veriyor.

+Klasik dersimin ikinci bölümünü okuyup not çıkara çıkara ilerlemem lazım.
+Rapor yazılacak ekip işi var
+Kitap yorumlama üzerine bir ödevimiz var onun kitabını bitireceğim.

Naptınız kızlarcım
Bugun beni ellemeyin, tatil ilan ettim kendime :KK47:
Kaç gündür koşturuyorum yeter.
Ev temiz, dağınık da değil.
Yemek de az var ilave yaparım.
Bugun dinlenme moduna aldım.
Yarın oruca başlıcam, güç depolıyım.

Bugün yurda gelip hızlıca kahvaltı yaptım. Çalışmam gereken çok konu var. Odayı toplamak istiyorum.

+Oda toplanacak
+Yatak toplanacak

Sonra da derslerime başlayacağım. Şansıma bu dönemki sınavlarım birer hafta arayla ve bu da bana her dersi iyice çalışmak için ayırabileceğim bir hafta veriyor.

Hoşgeldiniz bugün üye olup buraya yazmanızdan, eski ve daha önce düzen topiğine geldiğinizi düşündüm, doğru mu anladım. Neydi eski nick sizin

+Oda toplanacak
+Yatak toplanacak

Merhaba hoş geldiniz. Gelir gelmez bizi mi buldunuz hemen yoksa takip ediyor muydunuz 🤗

Tünaydın 🌸

✅Yatak odasını havalandırdım
✅Yatağımızı topladım
✅Süpürdüm, toz aldım
✅Mutfağı havalandırdım
✅Ahsene kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım
✅Mutfağı süpürdüm

✅1 sepet çamaşır katlandı
✅Makineye çamaşır attım bitmek üzere kurutmaya atcam
✅1 sepet çamaşır daha katladım yerleştirdim
✅Çamaşır yıkandı şimdi kurutmada
✅Terlikleri attım makineye yıkanıyor
✅Bulaşık makinesini çalıştırdım
✅Ahsene yemek yaptım yedircem birazdan
✅Çocuk odasını havalandırdım, süpürdüm
✅Antre ve büyük banyoyu süpürdüm
✅Wc ler yıkandı
✅Kurutma makinesini temizledim

Aslında kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum. Genelde saç bakım/ saç uzatma konularına bakıyordum. Bu konuyu da minimalizm ve basit yaşam konusunda içerikleri incelerken buldum. 12 bin sayfa sürmesi beni etkilediği için üye olmak istedim. Yeni üyeyim. Bu topic altında biraz daha günlük hayatıma huzur ve düzen katmak istiyorum. Kullanıcı adımı da o yüzden böyle seçtim. :)

X