- 13 Ağustos 2024
- 933
- 1.020
Amin inşallah ablaay hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz ozaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah ablaay hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz ozaman
Abla bu pembe çiçek açan buz çiçeği.Bunlarda bizim iş yerinde yan ofisin birinde var resim çektim size göstermek için, bide bunları diken bi erkek şirketin sahibiymiş geçenlerde sormuştum maşallah dedim, çiçeğe meraklı erkek hiç görmemiştim burda gördüm Genç'te biri
MssPARE şu sarkan çiçekli olan seninkine benziyo sana göstermek için çektim aslında az önce
Acem halısını biliyorum bonus benimde var balkondaAbla bu pembe çiçek açan buz çiçeği.
Aynı saksıda diken gibi olan acem halısı.
Onun bi irisi var tırnak çiçeği de diyorlar bi adı daha var daha büyük çiçek açıyor o çok güzel. Bir de daha da büyüğü var kalın kalın parmak gibi kocaman çiçek açarAcem halısını biliyorum bonus benimde var balkonda
Çok güzeller abla evet benziyorBunlarda bizim iş yerinde yan ofisin birinde var resim çektim size göstermek için, bide bunları diken bi erkek şirketin sahibiymiş geçenlerde sormuştum maşallah dedim, çiçeğe meraklı erkek hiç görmemiştim burda gördüm Genç'te biri
MssPARE şu sarkan çiçekli olan seninkine benziyo sana göstermek için çektim aslında az önce
öyle öyle.....Kusura bakma ama senin herife ben bile tahammül edemiyorum. Tam kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartmalık adam
Nereye Ne koyucamMssPARE gel buraya koy kız
inşallah çok soğuk olursa donabilirler dimiÇok güzeller abla evet benziyor
Ne güzel açmışlar dışarda soğuk yetmeseler bari
Çok geçmiş olsun canımHaftasonu çok hastaydım giremedim. Biraz daha iyi gibiyim öğleden sonra doktora gidicem.Şimdi de mecbur ayaktayım okul var .
Alıntılar da gördüm canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk gelir geçer atlatırsın hemencecik❤Haftasonu çok hastaydım giremedim. Biraz daha iyi gibiyim öğleden sonra doktora gidicem.Şimdi de mecbur ayaktayım okul var .
DUa topiğine koymuşsun resmiNereye Ne koyucam
AnaaaaaaaDUa topiğine koymuşsun resmi
Afiyet olsun bonusum ben de şu an hem dinleniyorum hem kahvemi içiyorum kahveden sonra bir kaç şey daha yaparım çocuklar gelir okuldan.Kahvem gecikti KK da oyalandım
Yatak odasını topladım
Süpürdüm tozunu aldım
Oğlanın odasını topladım
Süpürdüm tozunu aldım
Battaniyesini su fıslatıp kurutucuya attım kıl tüy vs toplasın diye