Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bunlarda bizim iş yerinde yan ofisin birinde var resim çektim size göstermek için, bide bunları diken bi erkek şirketin sahibiymiş geçenlerde sormuştum maşallah dedim, çiçeğe meraklı erkek hiç görmemiştim burda gördüm Genç'te biri
MssPARE MssPARE şu sarkan çiçekli olan seninkine benziyo sana göstermek için çektim aslında az önce

Eklentiler

• 1000073308.jpg
    1000073308.jpg
    247,6 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000073307.jpg
    1000073307.jpg
    241,1 KB · Görüntüleme: 29
Bunlarda bizim iş yerinde yan ofisin birinde var resim çektim size göstermek için, bide bunları diken bi erkek şirketin sahibiymiş geçenlerde sormuştum maşallah dedim, çiçeğe meraklı erkek hiç görmemiştim burda gördüm Genç'te biri
MssPARE MssPARE şu sarkan çiçekli olan seninkine benziyo sana göstermek için çektim aslında az önce
Abla bu pembe çiçek açan buz çiçeği.
Aynı saksıda diken gibi olan acem halısı.

Kahvem gecikti KK da oyalandım

☘️Yatak odasını topladım
☘️Süpürdüm tozunu aldım
☘️Oğlanın odasını topladım
☘️Süpürdüm tozunu aldım
☘️Battaniyesini su fıslatıp kurutucuya attım kıl tüy vs toplasın diye

Eklentiler

• 17307073191505682508569229393063.jpg
    17307073191505682508569229393063.jpg
    126 KB · Görüntüleme: 18
Çok güzeller abla evet benziyor 👍🌼

Ne güzel açmışlar dışarda soğuk yetmeseler bari 🙄

ben cuma gece 11 gibi yola cıktım
kosturmalı ve uzun bır aksam oldu

orda agır ıslerım olmadı ama tabı ılla ugrasıyorsun ınsaat hali duzendesın, bulasık yıkamak bıle zor oluyor
ustalar vardı, yemek, cay duzenı bıle bır ıs oluyor

12:30 cıvarı eve gelıp, esyaları bosalt, kedının kumu, 2 makına camasır yıka as, dus al derken 2 de ancak uyudum.

sabah da ıse geldım, bıraz uykulu, omuz kol agrılı bır ıs gunundeyım. aksam erkenden uyumayı dusunuyorum

makarna ve corbayı esıme kıtleyecegım, ufak bır market ısı de var onu da o yapacak, ben de taze fasulye var yapmıstım gıderken onu yeriz.

yarına da kuru fasulyem var, yanına pılav yaparım yarın onu yerız. hafta ortası babama gıdecegım muhtemelen, 1 haftadır agır grip. gidemedim hiç.

temızlık ve utu ıslerınde esımı calıstıracagım haftaıcı. genel olarak boyle gecer. haftasonu da o amelılık yapsın, annesı de bıraz zahmete gırsın orda yemek, cay falan. ben de kardesımın evınde bekar hayatı yasar gıbı bos bos takılacagım, kopegıne bakacagım, onu alıp yuruyuslere de cıkarım ohhh misss

sonrakı hafta da gıtmeyecegım, annemlere gıderım hatta o zaman. sınav haftam olacak o haftasonu.

Kahvem gecikti KK da oyalandım

☘️Yatak odasını topladım
☘️Süpürdüm tozunu aldım
☘️Oğlanın odasını topladım
☘️Süpürdüm tozunu aldım
☘️Battaniyesini su fıslatıp kurutucuya attım kıl tüy vs toplasın diye
Afiyet olsun bonusum ben de şu an hem dinleniyorum hem kahvemi içiyorum kahveden sonra bir kaç şey daha yaparım çocuklar gelir okuldan.

X