- 27 Mart 2019
- 28.921
- 103.071
Allah iyiliğini versin onu yazsanaDUa topiğine koymuşsun resmi
Tobe yarabbi tobe
Yeni üye olduğum zamanlarda dua listesini geyik bölümüne e6tijet yapmıştım
Allahtan cinselliğe yapmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyiliğini versin onu yazsanaDUa topiğine koymuşsun resmi
Yaa çok güzel maşallah senin yukarı doğru büyümüş
Geçmiş olsun swet inşallah güzel sonuçlar alırsınızSelam kızlar tam okuyamadım. Canım aşırı sıkkın. Eniştemle ilgili bi sağlık sorunu baya kötü olduk bakalım bugün belli olacak ne olduğu
İnşallah hayal inşallahGeçmiş olsun swet inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşaAllah swetimmSelam kızlar tam okuyamadım. Canım aşırı sıkkın. Eniştemle ilgili bi sağlık sorunu baya kötü olduk bakalım bugün belli olacak ne olduğu
Rabbim feraha erdirsin canım inşallah iyi haberler alırsınızSelam kızlar tam okuyamadım. Canım aşırı sıkkın. Eniştemle ilgili bi sağlık sorunu baya kötü olduk bakalım bugün belli olacak ne olduğu
sonuçları temiz çıkar inşallah canım ,Allah ın izniyleSelam kızlar tam okuyamadım. Canım aşırı sıkkın. Eniştemle ilgili bi sağlık sorunu baya kötü olduk bakalım bugün belli olacak ne olduğu
Ellerine sağlık efserimm iftara sana geliyorummmSarmadan sonra bir yayıldım ele Bir hoş oldum
Çamaşır makinesine renklilerin atmıştım tekrar durlatım ama yinedr bir koku vardı tekrar kısa proğrama atım
Ne güzel olurdu bende bir sevab işlerdimEllerine sağlık efserimm iftara sana geliyorummm