- 11 Nisan 2007
- 82.560
- 478.946
He okumadın gördümBuraya mı attınız görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He okumadın gördümBuraya mı attınız görmedim
15 sayfa birikmişti bakamadımHe okumadın gördüm
Beyaz kapı valla her şey belli ediyo çamaşır suyu koyucam.Bonus bonusum kapıları neyle sileceksin? Benim de bi gözüme battı salonun kapısı. Arada temizlik mendiliyle siliyorum ama tam olmuyor tabi.
Ben de yarın sileyim inşAllahBeyaz kapı valla her şey belli ediyo çamaşır suyu koyucam.
Kocamda çok huylanır kokusundan bolca dökücem
Sağol bonusum bakayım hemenLimonsuzzcay şurdan oku iki sayfa anlarsın
Konu Mesajı 'Düzenli Evimiz & Hayatımız' Düzenli Evimiz & Hayatımız
akşam hiç iş yapamam ben bünyem alışık değilHayalkuran bu kadar hevesli olman gözlerimi yaşarttı
Ben de yarın sileyim inşAllah
Buarada güzel taktik sevdim
akşam hiç iş yapamam ben bünyem alışık değil
Bu zamana kadar gül bahçesine çevirdik de ne olduHayat zor bu zorluklara onları hazırlamalıyız
Bende de bunun farklı bi kokusu var ama etkisi kısa sürüyor. Benim yerler marley o yüzden mi yoksa sende de öyle mi?İşten geldikten sonra
camları açtım ev havalanıyor
evi şöyle bi dolandım, toplu
mutfak toplu
evi robot süpürüyor
kapılar temiz sadece evin bi kokusu değişsin diye sizlerle birlikte silicem
yatsı ezanını bekliyorum namazı kılıp başlarım
Suyu hazırladım
Eki Görüntüle 3497307
Ya konuyla alakasız ama burda bu kadın neden böyle yapıyordu ? Kısa video olarak gördüm ama diziyi izlemedim
Hani bazen topikte bazılarımız içimizden gelmiyor diye bayılıyoruz ya hah o arada biri gelip işleri yapmış sıralıyor bize de böyle yapıyor işte öyle düşün hahahaYa konuyla alakasız ama burda bu kadın neden böyle yapıyordu ? Kısa video olarak gördüm ama diziyi izlemedim
Harika anlatımHani bazen topikte bazılarımız içimizden gelmiyor diye bayılıyoruz ya hah o arada biri gelip işleri yapmış sıralıyor bize de böyle yapıyor işte öyle düşün hahaha
dizide kadın bunalımdaydı gelini de kalk yenge oynayak diyodu
Sana da uygun sahne var penyezimİşten geldikten sonra
camları açtım ev havalanıyor
evi şöyle bi dolandım, toplu
mutfak toplu
evi robot süpürüyor
kapılar temiz sadece evin bi kokusu değişsin diye sizlerle birlikte silicem
yatsı ezanını bekliyorum namazı kılıp başlarım
Suyu hazırladım
Eki Görüntüle 3497307
Bunuda kullanıyorum ikisinin kokusuna güzel ve kalıcı hemen gitmiyor. 2 gün koku alıyorum yaniBende de bunun farklı bi kokusu var ama etkisi kısa sürüyor. Benim yerler marley o yüzden mi yoksa sende de öyle mi?