Düzenli Evimiz & Hayatımız

MssPARE MssPARE parem Allah kolaylık versin cümlemize🤲🏻 herşeyin fiyatı o kadar yüksek ki :KK43: buzdolabı fiyatları 40 ile 60 bin arası değişiyor yakın zamanda k.valideme bakmıştık.

Ben bosch kullanıyorum 2011 de almıştık kendi evimize taşınırken. Dondurucu kısmı üstte. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık şükür

MssPARE MssPARE parem Allah kolaylık versin cümlemize🤲🏻 herşeyin fiyatı o kadar yüksek ki :KK43: buzdolabı fiyatları 40 ile 60 bin arası değişiyor yakın zamanda k.valideme bakmıştık.

Ben bosch kullanıyorum 2011 de almıştık kendi evimize taşınırken. Dondurucu kısmı üstte. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık şükür

Penyezim inşallah hiç yasama sıkıntı kuzum

Bosch baktım netten şimdi en pahalı olanı 62.bin diyor ama iki yan kapılı

Allahım denk getirsin alıp bitirelim bu meseleyi

saolasın canım ❤❤

Kızlar bana yardımcı olun lütfennn🌷🌷

Canlar bana buzdolabı lazım geçen yıl motorunda sorun vardı 5 bine değiştirdik...bir kaç ay iyi güzeldi sonra çok ses yapar oldu hata bazen iyi ses yapıyor matkap gibi neredeyse

Dün dolabın ışığı gitti ve durdu fişini çektim taktım birşeyler yaptım ışık yok ama sesli çalışıyor

Yine servis çağırirsam kimbilir kaç lira isteyecekler

Yanı bana buzdolabı lazım...sizin önereceğiniz bi marka memnun olduğunuz bir isim nedir

Dün nete baktım herkes bir şey diyor kafa karıştı

Acil bir öneri yavru ceylanlar en acilinden ❤❤❤❤
Profilo kullanıyorum çok memnunum pare Bosch alacaksan boşa o kadar para verme Bosch Siemens Profilo üçüde aynı fabrika alman malı aralarında en uygunu Profilo

selam hanımlar

umarım herkes iyidir. sanırım Seda doğuma gitmiş. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hastası olan, ya da kendi hasta olan yoktur inşallah. varsa Allah acil şifasını versin inşallah

ben laptop götürdüm ama ordaki tadilat, mutfağım bile yok henüz, zor şartlarda yeme-içme organize ediyorum, işçiler de yarım yamalak geldi, işler haftasonuna kaldı. cuma akşam gideceğiz.

ben bir kaç hafta gitmem zaten , hem 16sında direksiyon sınavım var, hem sonraki hafta Ankara'a kız isteme ve nişan. görümcemin oğlunun. ayrıca sürekli gidersem bunalırım, ordaki yorulma, evdeki işler derken.

dün de iş görüşmesi, doktor randevusu, telefondan işlerimi takip edip koşturdum dışarda.

arı soktu, daha doğrusu resmen ısırdı orda. hem de evin içinde, ve hatta banyo temizlerken. yıllardır olmamıştı, ve alerji yaptı alerji kremi alsam da geceleri ağrı yaptı ağrıdan yatamadım, zaman zaman aşırı kaşıntı da oldu. kaç gündür uğraşıyorum yani halen.

kedimi de götürdük, hayvan gürültüden dolayı bile uykusuz kalınca 2 gundur uyuyup duruyor :süslü: :süslü: :süslü: :süslü:

dün de iş görüşmesi, doktor randevusu, telefondan işlerimi takip edip koşturdum dışarda.

arı soktu, daha doğrusu resmen ısırdı orda. hem de evin içinde, ve hatta banyo temizlerken. yıllardır olmamıştı, ve alerji yaptı alerji kremi alsam da geceleri ağrı yaptı ağrıdan yatamadım, zaman zaman aşırı kaşıntı da oldu. kaç gündür uğraşıyorum yani halen.

kedimi de götürdük, hayvan gürültüden dolayı bile uykusuz kalınca 2 gundur uyuyup duruyor :süslü: :süslü: :süslü: :süslü:
geçmiş olsun canım alerji için iğne yapılması gerekiyo diye biliyorum arı alerjisi tehlikeli
iş görüşmen nasıl geçti

geçmiş olsun canım alerji için iğne yapılması gerekiyo diye biliyorum arı alerjisi tehlikeli
iş görüşmen nasıl geçti
evet dün iğne yaptırdım, ama önce tahmin edemedim daha önce hiç olmamıştı böyle etkiler. krem de işe yaramayınca dün gittim acile.

bir de tam pazar günü oldu , sonrası zaten oralar cok kalabalık, tatil vs derken uzak da olunca acile gidememiştim ordayken.

valla görüşmem iyi gibi ama çok snoop bir kadın , şirket sahibi hem de dış ticaret müdürü. DOĞAN OPTİK firma. bakalım ne dönüş yapacaklar. daha 2. ve 3. görüşme oluyormuş sonrasında zaten.

yaş olarak daha küçük istiyorlar, ihracat müdürünün yaşı küçük olunca, ben uyum sağlar mıyım emin olamadı aslında. bakalım hayırlısı. ama ofis vs çok harikaydı, lüks otel resepsiyonu gibi giriş yaptım resmen alana. ha bir de maaş ve yan haklar uyar mı bilmiyorum tabi. benim maaş düşük ama özel sağlık var tamamlayıcı, ayrıca 2 bayram ve 1 yılbaşı yarım maaş. ve ticket piyasaya göre fena değil, ben evin mutfağını onunla yapıyorum resmen. 7,400 civarı yatıyor. o yüzden şartlarda anlaşır mıyız bilmiyorum. ben zaten İran tarafı ile düzensiz ve gayri resmi çalışmaktan dolayı, bir de maaş düşük diye ayrılırım, eğer şartlar uymazsa düzenimi değiştirmem. ha burda bir de yurtiçi ve yurtdışı fuara , hatta böyle Burcu Esmersoy vs lansmanlı toplantılar vs değişik tecrübe olur diye düşündüğümden. burda çok çalışmam gerekir, izinlerim böyle asla rahat olamaz

evet dün iğne yaptırdım, ama önce tahmin edemedim daha önce hiç olmamıştı böyle etkiler. krem de işe yaramayınca dün gittim acile.

bir de tam pazar günü oldu , sonrası zaten oralar cok kalabalık, tatil vs derken uzak da olunca acile gidememiştim ordayken.

valla görüşmem iyi gibi ama çok snoop bir kadın , şirket sahibi hem de dış ticaret müdürü. DOĞAN OPTİK firma. bakalım ne dönüş yapacaklar. daha 2. ve 3. görüşme oluyormuş sonrasında zaten.

yaş olarak daha küçük istiyorlar, ihracat müdürünün yaşı küçük olunca, ben uyum sağlar mıyım emin olamadı aslında. bakalım hayırlısı. ama ofis vs çok harikaydı, lüks otel resepsiyonu gibi giriş yaptım resmen alana. ha bir de maaş ve yan haklar uyar mı bilmiyorum tabi. benim maaş düşük ama özel sağlık var tamamlayıcı, ayrıca 2 bayram ve 1 yılbaşı yarım maaş. ve ticket piyasaya göre fena değil, ben evin mutfağını onunla yapıyorum resmen. 7,400 civarı yatıyor. o yüzden şartlarda anlaşır mıyız bilmiyorum. ben zaten İran tarafı ile düzensiz ve gayri resmi çalışmaktan dolayı, bir de maaş düşük diye ayrılırım, eğer şartlar uymazsa düzenimi değiştirmem. ha burda bir de yurtiçi ve yurtdışı fuara , hatta böyle Burcu Esmersoy vs lansmanlı toplantılar vs değişik tecrübe olur diye düşündüğümden. burda çok çalışmam gerekir, izinlerim böyle asla rahat olamaz
senin için en hayırlı hangisi ise o orası olsun inşallah

hanımlar ben yaptığım işleri uzun uzun anlatmayım malum hem ev işleri ,hem tadilat, hem ekstra işçilere ekmek arası bile hazırlayarak geçen günler.

ama ev temizliğim duruyor, enazından süpüreceğim yarın akşam gitmeden.
wc yıkadım
yemek yapıyorum rutin malum , hem günlük, hem öğle arası ofis için hem de oraya götürmek için.
bolca çamaşır yıkıyorum geldim , geleli. ordan battaniyeler, çarsaflar vs. 2 makina evde vardı, bir de bunlar derken pazar gece geldiğimden beri 6 makina yıkadım, onları toplamak, oraya esyaları ayarlamak derken, bgün bir de pazar. benim günler böyle geçer.

X