- 13 Mart 2019
- 12.664
- 40.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özendiğim hayatı yaşıyorsun pinhanEvi havalandırdım
Yatakları topladım
Okula gittim geldim
Mutfağı topladım
Etrafı toparladım
Geçtim haberlerin karşısına
Hayırlı bir gün olsun inşallah
MssPARE parem Allah kolaylık versin cümlemize herşeyin fiyatı o kadar yüksek ki buzdolabı fiyatları 40 ile 60 bin arası değişiyor yakın zamanda k.valideme bakmıştık.
Ben bosch kullanıyorum 2011 de almıştık kendi evimize taşınırken. Dondurucu kısmı üstte. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık şükür
En güzeli en kullanışlı en dayanıklısını nasip olsunInşallah herşey gonlunce olsun efserim
❤❤❤
Bende bir karar vereyim bu kafayla ne yapacaksam artık aynen durumum bu
Profilo kullanıyorum çok memnunum pare Bosch alacaksan boşa o kadar para verme Bosch Siemens Profilo üçüde aynı fabrika alman malı aralarında en uygunu ProfiloKızlar bana yardımcı olun lütfennn
Canlar bana buzdolabı lazım geçen yıl motorunda sorun vardı 5 bine değiştirdik...bir kaç ay iyi güzeldi sonra çok ses yapar oldu hata bazen iyi ses yapıyor matkap gibi neredeyse
Dün dolabın ışığı gitti ve durdu fişini çektim taktım birşeyler yaptım ışık yok ama sesli çalışıyor
Yine servis çağırirsam kimbilir kaç lira isteyecekler
Yanı bana buzdolabı lazım...sizin önereceğiniz bi marka memnun olduğunuz bir isim nedir
Dün nete baktım herkes bir şey diyor kafa karıştı
Acil bir öneri yavru ceylanlar en acilinden ❤❤❤❤
herkese günaydın, sağolasın arkadaşım selamımı unutmamışsınkızlar SARILARIN FILIZ arkadaşımızında çok selamı var hepinize
günaydın, unuturmuyum hiçherkese günaydın, sağolasın arkadaşım selamımı unutmamışsın
geçmiş olsun canım alerji için iğne yapılması gerekiyo diye biliyorum arı alerjisi tehlikelidün de iş görüşmesi, doktor randevusu, telefondan işlerimi takip edip koşturdum dışarda.
arı soktu, daha doğrusu resmen ısırdı orda. hem de evin içinde, ve hatta banyo temizlerken. yıllardır olmamıştı, ve alerji yaptı alerji kremi alsam da geceleri ağrı yaptı ağrıdan yatamadım, zaman zaman aşırı kaşıntı da oldu. kaç gündür uğraşıyorum yani halen.
kedimi de götürdük, hayvan gürültüden dolayı bile uykusuz kalınca 2 gundur uyuyup duruyor
harikasıngünaydın, unuturmuyum hiç
evet dün iğne yaptırdım, ama önce tahmin edemedim daha önce hiç olmamıştı böyle etkiler. krem de işe yaramayınca dün gittim acile.geçmiş olsun canım alerji için iğne yapılması gerekiyo diye biliyorum arı alerjisi tehlikeli
iş görüşmen nasıl geçti
senin için en hayırlı hangisi ise o orası olsun inşallahevet dün iğne yaptırdım, ama önce tahmin edemedim daha önce hiç olmamıştı böyle etkiler. krem de işe yaramayınca dün gittim acile.
bir de tam pazar günü oldu , sonrası zaten oralar cok kalabalık, tatil vs derken uzak da olunca acile gidememiştim ordayken.
valla görüşmem iyi gibi ama çok snoop bir kadın , şirket sahibi hem de dış ticaret müdürü. DOĞAN OPTİK firma. bakalım ne dönüş yapacaklar. daha 2. ve 3. görüşme oluyormuş sonrasında zaten.
yaş olarak daha küçük istiyorlar, ihracat müdürünün yaşı küçük olunca, ben uyum sağlar mıyım emin olamadı aslında. bakalım hayırlısı. ama ofis vs çok harikaydı, lüks otel resepsiyonu gibi giriş yaptım resmen alana. ha bir de maaş ve yan haklar uyar mı bilmiyorum tabi. benim maaş düşük ama özel sağlık var tamamlayıcı, ayrıca 2 bayram ve 1 yılbaşı yarım maaş. ve ticket piyasaya göre fena değil, ben evin mutfağını onunla yapıyorum resmen. 7,400 civarı yatıyor. o yüzden şartlarda anlaşır mıyız bilmiyorum. ben zaten İran tarafı ile düzensiz ve gayri resmi çalışmaktan dolayı, bir de maaş düşük diye ayrılırım, eğer şartlar uymazsa düzenimi değiştirmem. ha burda bir de yurtiçi ve yurtdışı fuara , hatta böyle Burcu Esmersoy vs lansmanlı toplantılar vs değişik tecrübe olur diye düşündüğümden. burda çok çalışmam gerekir, izinlerim böyle asla rahat olamaz