Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar bana yardımcı olun lütfennn🌷🌷

Canlar bana buzdolabı lazım geçen yıl motorunda sorun vardı 5 bine değiştirdik...bir kaç ay iyi güzeldi sonra çok ses yapar oldu hata bazen iyi ses yapıyor matkap gibi neredeyse

Dün dolabın ışığı gitti ve durdu fişini çektim taktım birşeyler yaptım ışık yok ama sesli çalışıyor

Yine servis çağırirsam kimbilir kaç lira isteyecekler

Yanı bana buzdolabı lazım...sizin önereceğiniz bi marka memnun olduğunuz bir isim nedir

Dün nete baktım herkes bir şey diyor kafa karıştı

Acil bir öneri yavru ceylanlar en acilinden ❤❤❤❤
Ben beyaz eşyanın elektronik ürünlerin şansala da alakalı olduğunu düşünüyorum aynı model aynı gün alınan üründe biri sorun yaşıyor diğeri yaşamıyor

Günaydın .
😉
Birazdan gidecez.
Giyindim hazırım.
Dün gece kombiyi de yaktık.
Evin içi ısınır.
😀
Malum yarın taburcu olunca kolaylık olur.
Sen saglıklı bebegın saglıklı guzel haberlere gel ınsallah canım 😍❤️
Ayhhh kendımı gördum bend buraya yazacak mıyım böyle kızlar doguma gidiyorum diye benım safak 108 daha 🥺

Ben de öyle oluyorum
t4452.gif

Profilo kullanıyorum çok memnunum pare Bosch alacaksan boşa o kadar para verme Bosch Siemens Profilo üçüde aynı fabrika alman malı aralarında en uygunu Profilo

Profilo bizim diğer dolap aynen çok memnunuz

Kışlık evde arçelik var samsung var

Babamda diyor ki bildiğinizi alın profilo diyor

Bende bocsh diyorum annem arçelik diyor

Kızkardeşim LG almıştı oda güzel ve büyük şu iki kenara acılan iki kapaklı olanlardan dondurucusu büyük iyi koruyor fakat dolap kokusu yapıyor enişte tutturdu benim arkadaş ondan satıyor ille alalım diye

Şuan sinirler tavanı deldi ...

Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu canım aynen birazda şans bize dermişlerdi ki vestel almayın çabuk bozulur 15 yıl kullandık hiç bozulmadı yıllarca ve bozuldu
Aynen sans işi biraz

Profilo bizim diğer dolap aynen çok memnunuz

Kışlık evde arçelik var samsung var

Babamda diyor ki bildiğinizi alın profilo diyor

Bende bocsh diyorum annem arçelik diyor

Kızkardeşim LG almıştı oda güzel ve büyük şu iki kenara acılan iki kapaklı olanlardan dondurucusu büyük iyi koruyor fakat dolap kokusu yapıyor enişte tutturdu benim arkadaş ondan satıyor ille alalım diye

Şuan sinirler tavanı deldi ...

Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu canım aynen birazda şans bize dermişlerdi ki vestel almayın çabuk bozulur 15 yıl kullandık hiç bozulmadı yıllarca ve bozuldu
Aynen sans işi biraz
Okuyunca bi sinirden güldüm töbeee Estağfurullah
Kura çekin bari

Hani şu bacak ağrılarına vurulan bi iğne varmış. Ondan vurulan yada çevresinde vurduran var mı kızlar.

Diz kapaklarımda ağrı vardı mr tomografi çekilmişti dün bugün sonuç gösterdim. Ödem dedi yırtık dedi bişeyler saydı doktor o iğneyi önerdi kafam karıştı ya.
Namazı falan sandalyede oturarak kılıyorum çok ağrıyor diz kapaklarım

X