- 3 Temmuz 2020
- 1.273
- 7.439
Sağlıcakla kucağına al yavrunu inşallah sedaGünaydın .
☺
Birazdan gidecez.
Giyindim hazırım.
Dün gece kombiyi de yaktık.
Evin içi ısınır.
Malum yarın taburcu olunca kolaylık olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıcakla kucağına al yavrunu inşallah sedaGünaydın .
☺
Birazdan gidecez.
Giyindim hazırım.
Evin içi ısınır.
Sende mi çalışıyorsun gönüllkYemekleri yaptım (pırasa yıldız şehriye çorbası )️
Oğlum uyandı banyo yaptırdım giydirdim ️
Beslenmesine meyve vs hazırlandım️ şimdi yediriyorum çıkıcaz
Ben beyaz eşyanın elektronik ürünlerin şansala da alakalı olduğunu düşünüyorum aynı model aynı gün alınan üründe biri sorun yaşıyor diğeri yaşamıyorKızlar bana yardımcı olun lütfennn
Canlar bana buzdolabı lazım geçen yıl motorunda sorun vardı 5 bine değiştirdik...bir kaç ay iyi güzeldi sonra çok ses yapar oldu hata bazen iyi ses yapıyor matkap gibi neredeyse
Dün dolabın ışığı gitti ve durdu fişini çektim taktım birşeyler yaptım ışık yok ama sesli çalışıyor
Yine servis çağırirsam kimbilir kaç lira isteyecekler
Yanı bana buzdolabı lazım...sizin önereceğiniz bi marka memnun olduğunuz bir isim nedir
Dün nete baktım herkes bir şey diyor kafa karıştı
Acil bir öneri yavru ceylanlar en acilinden ❤❤❤❤
Sen saglıklı bebegın saglıklı guzel haberlere gel ınsallah canımGünaydın .
☺
Birazdan gidecez.
Giyindim hazırım.
Evin içi ısınır.
Profilo kullanıyorum çok memnunum pare Bosch alacaksan boşa o kadar para verme Bosch Siemens Profilo üçüde aynı fabrika alman malı aralarında en uygunu Profilo
Okuyunca bi sinirden güldüm töbeee EstağfurullahProfilo bizim diğer dolap aynen çok memnunuz
Kışlık evde arçelik var samsung var
Babamda diyor ki bildiğinizi alın profilo diyor
Bende bocsh diyorum annem arçelik diyor
Kızkardeşim LG almıştı oda güzel ve büyük şu iki kenara acılan iki kapaklı olanlardan dondurucusu büyük iyi koruyor fakat dolap kokusu yapıyor enişte tutturdu benim arkadaş ondan satıyor ille alalım diye
Şuan sinirler tavanı deldi ...
Nane Limon Kabugu canım aynen birazda şans bize dermişlerdi ki vestel almayın çabuk bozulur 15 yıl kullandık hiç bozulmadı yıllarca ve bozuldu
Aynen sans işi biraz
Bence babamın dediği olucak eniştemin olmasın daKurayı kim çekecek diye de bi karışır ortalık Sen karışma en iyisi paremmm MssPARE