Düzenli Evimiz & Hayatımız

IMG_20241031_082153.jpg

Günaydın muhteremler

Kızlar bana yardımcı olun lütfennn🌷🌷

Canlar bana buzdolabı lazım geçen yıl motorunda sorun vardı 5 bine değiştirdik...bir kaç ay iyi güzeldi sonra çok ses yapar oldu hata bazen iyi ses yapıyor matkap gibi neredeyse

Dün dolabın ışığı gitti ve durdu fişini çektim taktım birşeyler yaptım ışık yok ama sesli çalışıyor

Yine servis çağırirsam kimbilir kaç lira isteyecekler

Yanı bana buzdolabı lazım...sizin önereceğiniz bi marka memnun olduğunuz bir isim nedir

Dün nete baktım herkes bir şey diyor kafa karıştı

Acil bir öneri yavru ceylanlar en acilinden ❤❤❤❤
Kuzum öncelikle kullanışına bak buzluk alta olanlarmı sana iyi olur üste olanlarmı düzeni yerleşimi nasıl yanı kahvaltılık bölümü sebzelik bölümü genişmi raf aralıklarına bak koyacağın ürünlere göremi
Benimki beko ben eşimin işinin gereği bunu almak zorunda kaldım ama menünüm alalı baya oldu kokuları karıştırmıyor yiyecekleri bozmadan uzun süre saklıyor henüz servis filanlık işide olmadı nofros buzluk alta
En çok bohs öneriyolar onun metinide çok duydum 😏

Günaydın .
😉
Birazdan gidecez.
Giyindim hazırım.
Dün gece kombiyi de yaktık.
Evin içi ısınır.
😀
Malum yarın taburcu olunca kolaylık olur.
güle güle gidin miniğinle beraber sağ salim gelin evinize bizde heyecanla bekliyoruz burda
bir sürü teyzesi olucak kuzucuğun :anne::anne:

Canlar bana buzdolabı lazım geçen yıl motorunda sorun vardı 5 bine değiştirdik...bir kaç ay iyi güzeldi sonra çok ses yapar oldu hata bazen iyi ses yapıyor matkap gibi neredeyse

Dün dolabın ışığı gitti ve durdu fişini çektim taktım birşeyler yaptım ışık yok ama sesli çalışıyor

Yanı bana buzdolabı lazım...sizin önereceğiniz bi marka memnun olduğunuz bir isim nedir

Hiçbir fikrim yok Parecim ama 13 yıldır Bosch kullanıyorum, memnunum. Dondurucu kısmı altta olanlardan. Sıkıntı yaşamadım hiç.
Şimdi nedir ne değildir bilmem tabi.

Kuzum öncelikle kullanışına bak buzluk alta olanlarmı sana iyi olur üste olanlarmı düzeni yerleşimi nasıl yanı kahvaltılık bölümü sebzelik bölümü genişmi raf aralıklarına bak koyacağın ürünlere göremi
Benimki beko ben eşimin işinin gereği bunu almak zorunda kaldım ama menünüm alalı baya oldu kokuları karıştırmıyor yiyecekleri bozmadan uzun süre saklıyor henüz servis filanlık işide olmadı nofros buzluk alta
En çok bohs öneriyolar onun metinide çok duydum 😏

Bizim ki vestel di babamın arkadaşıydı alinmiş 15 sene kullandık memnunduk son iki senedir

Ses yaptı sorunlar oldu diğer beyaz eşyalarımız beko bizimde

Bosh markayı övüyorlar doğru netten baktım sıkıntı yaşayanlarda olmuş

Bende profiloya bakıyordum netten

Dün arçelik baktım dolabın içinin ölçülerini aldım gittim

O ölçüye göre yok olanlar büyük dolap kesilecek

Bide marangoz masrafı dolap küçülecek aman vallahi

Ve 58 bin dediler çok fazla değil mi :?

Teşekkür ederim efserim 🌹🌷

Geçmiş olsun canın sağolsun kolayca hallolur inaşallah 🤲🏻😐
Benim her şeyim altus maşallah memnunum
Dikey süpürgemi de altus aldım hatta 😊

Altus da bakıyorum şuan bugün gidip mağazadan baksam isim var elim ayağım bir birine girdi

Teşekkürler gönülcum🌷🌹

benimki beko parem 2007 den beri kullanıyorum memnunum , bide şunu ekliyim benim abim beyaz eşya tamir ve bakım yapıyo bu yeni çıkan alltan buzluklu dolapları hiç önermiyo benim kızımınkide öyle pekte memnun değil kullanımıda zor buzulk altta olduğu için raflar çok yukarda kalıyo bende pek sevmedim dolabımı değiştirsem yine eskisinden alırım

Hiçbir fikrim yok Parecim ama 13 yıldır Bosch kullanıyorum, memnunum. Dondurucu kısmı altta olanlardan. Sıkıntı yaşamadım hiç.
Şimdi nedir ne değildir bilmem tabi.

Ben dondurucu kısmını üstte istiyorum altta teyzem kullandı rahat edemedim bide küçük hacmi dedi bilmiyorum aklımda kalmış

Ama bosch aynen övülüyor

Teşekkürler kuzum ❤❤

Bizim ki vestel di babamın arkadaşıydı alinmiş 15 sene kullandık memnunduk son iki senedir

58 binmi baya pahalıymış :110: :ıslık:

bu parayada birazda ömürlük yapsalar 😏
Valla kuzum Rabbim kismet eder ev işimiz belli olursa bizde tüm beyaz eşyaları yenileyeceğiz bende bohs düşünüyorum 🥸

bu parayada birazda ömürlük yapsalar 😏
Valla kuzum Rabbim kismet eder ev işimiz belli olursa bizde tüm beyaz eşyaları yenileyeceğiz bende bohs düşünüyorum 🥸
Inşallah herşey gonlunce olsun efserim

❤❤❤

Bende bir karar vereyim bu kafayla ne yapacaksam artık aynen durumum bu:KK53::confused::KK34:

X