• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatak odasının duvarları rutubetten yine mahvoldu 🙁 her yeri simsiyah olmuş. Çamaşır suyuyla oraları temizledim.
Şimdi de mutfağa gidicem pilav çorba yapmaya. O esnada mutfağı da toplarım inşAllah 🤦🏼‍♀️
dış cephede sıva ve montalama yokmu neden rutubet oluyoki

Çocukların montlarını makinaya attım
Astım
Yatak odasının duvarını sildim
Bulaşık makinasını boşalttım
Çıkan bulaşıkları yerleştirdim
Salonu ve odayı topladım
Dünden çamaşırları topladım
Katlayıp yerleştirdim
Banyoya yedek havluları yerleştirdim
Pilav yaptım sofrayı hazırladım

Merhaba Hanımlar nasılsınız Ay Allah'ım hepimize sağlık sıhhat versin böyle sağlıklı sıhhatli olalım ve evlerimizi temizleyelim paklayalım ben Salı sabahı bir böbrek ağrısıyla uyandım ve bugün itibariyle de hala devam eden bir böbrek ağrım var doktoruma gittik Maalesef çok karnımda şişmediği için bebekte büyüdüğü için sağ böbreğimi şişirmiş bakalım Şimdilik bir antibiyotik tedavisine başladık Umarım şifa olur bana dün hastanedeydik zaten Oradan da kayınvalideme geçtik onun evi yakın oraya diye akşama kadar oradaydım yani günü orada geçirdim İnsan gerçekten evinde bir şey yapamadığı zaman hele de ben şu an yetiştiremezsem bir şey olursa Böyle hep bir şey halindeyim bugün kıyafetlerini yıkadım inşallah yarın da ütülerim hafiften valiz hazırlamaya falan başlayacağım çünkü benimi ne sürprizler bekleyeceğini bilmiyorum hastalanabilirim yatmam gerekebilir vesaire gene Allah korusun inşallah olmaz
.
Bugün ✨
Yatağımızı rulo ile ruloladım✔️
Yatağımızı topladım✔️
Evi havalandırdım✔️
Bulaşık makinesini çalıştırdım✔️
Salon Mutfağın tozunu aldım ıslak mendille✔️
Çiceklerimi suladım ✔️
1 posta çamaşır attım makineye✔️
Banyo lavabo ve aynasını sildim ıslak mendille✔️
Robot evi süpürdü✔️
Robotun filtresini temizledim✔️
Bulaşık makinesini boşalttım ✔️
Akşam yemeği yaptım✔️
(etli Barbunya yemeği
Pilav
Salata
Ayran)

Merhaba Hanımlar nasılsınız Ay Allah'ım hepimize sağlık sıhhat versin böyle sağlıklı sıhhatli olalım ve evlerimizi temizleyelim paklayalım ben Salı sabahı bir böbrek ağrısıyla uyandım ve bugün itibariyle de hala devam eden bir böbrek ağrım var doktoruma gittik Maalesef çok karnımda şişmediği için bebekte büyüdüğü için sağ böbreğimi şişirmiş bakalım Şimdilik bir antibiyotik tedavisine başladık Umarım şifa olur bana dün hastanedeydik zaten Oradan da kayınvalideme geçtik onun evi yakın oraya diye akşama kadar oradaydım yani günü orada geçirdim İnsan gerçekten evinde bir şey yapamadığı zaman hele de ben şu an yetiştiremezsem bir şey olursa Böyle hep bir şey halindeyim bugün kıyafetlerini yıkadım inşallah yarın da ütülerim hafiften valiz hazırlamaya falan başlayacağım çünkü benimi ne sürprizler bekleyeceğini bilmiyorum hastalanabilirim yatmam gerekebilir vesaire gene Allah korusun inşallah olmaz
.
Bugün ✨
Yatağımızı topladım✔️
Evi havalandırdım✔️
Çiceklerimi suladım ✔️
Robot evi süpürdü✔️
Bulaşık makinesini boşalttım ✔️
Akşam yemeği yaptım✔️
(etli Barbunya yemeği
Pilav
Salata
Ayran)
Geçmiş olsun inş doğuma kadar sıkıntısız gidersin

Hayırlı akşamlar herkese 🌸

Eve geldim yemek vardı
Isıttım yedim
Oğlum da bi şeyler yedi
Ama ona makarna yapıcam inş.
Eşim bugün geç gelecekmiş
Fırsat bu fırsat detaylı temizlik yapmak istiyorum ama şuan çok uyku çöktü azıcık uyusam bi saat sonra kalksam ne güzel olur
Birde yarın için tatlı yapıcam inşallah misafirliğe götürmelik🤗

Hayırlı akşamlar herkese 🌸

Eve geldim yemek vardı
Isıttım yedim
Oğlum da bi şeyler yedi
Ama ona makarna yapıcam inş.
Eşim bugün geç gelecekmiş
Fırsat bu fırsat detaylı temizlik yapmak istiyorum ama şuan çok uyku çöktü azıcık uyusam bi saat sonra kalksam ne güzel olur
Birde yarın için tatlı yapıcam inşallah misafirliğe götürmelik🤗
Yatsı namazından sonra bende biraz iş güç yapicam 8 gibi başlarım nasipse :KK5:

.
Bugün ✨
Yatağımızı topladım✔️
Evi havalandırdım✔️
Çiceklerimi suladım ✔️
Robot evi süpürdü✔️