Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızımın ateşi vardı şurup verdim geçer gibi oldu ama şimdi uyuya kaldı hafif ses çıkarıyor ya sayıklar gibi anlamadım ateş ölçerinde pili bitmiş. ne yapaam acaba canım sıkıldı. @sweetgirlcandy dediği gibi limon fakan sürdüm ayağına
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl?
Ay deprem oldu ya. Nerde olduysa burda hissettik. Eşimde yok kızım uyuyordu nasıl korktum
Allah beterinden korusun 🤲🏻🙁

Naparsınız?

Sabahtan işim vardı çıktım tören kıyafetlerinin eksiklerini tamamladım bi kurdelemiz kaldı.
Sabahtan başım ağrıyordu zaten hvaltıdan sonra iyice vurdu bi ilaç aldım uzandım uyuyamadım da çocuklar geldi.

Nasıl yapılacak bu işler bilmem
Kıyamam ya geçmiş olsun canım 🙁
Ben de yeni eve geldim bi uyuyasım var ki 🙁 işleri de rüyamda yaparım artık 🤦🏼‍♀️

Naparsınız?

Sabahtan işim vardı çıktım tören kıyafetlerinin eksiklerini tamamladım bi kurdelemiz kaldı.
Sabahtan başım ağrıyordu zaten hvaltıdan sonra iyice vurdu bi ilaç aldım uzandım uyuyamadım da çocuklar geldi.

Şekersiz sert bi kahve yap iyi gelir belki ağrıya

Naparsınız?

Biraz dinlen bonusum sonra bir kahve içip yavaştan yaparsın az az yormadan kendini :KK60:

Ben izinliyim, dün eltime geldim. Ortalığı toparlayıp, çocuklara beslenme için buzluğa birşeyler yapıyoruz :KK19:

Bonus Bonus gıybetle alakalı paylaşımın beni çok etkiledi. Bi ara öyle dikkat ediyordum ki hayatımdaki güzellikleri görebiliyordum. Hatta bence oğlumu uzun zamandır rüyamda görememem de bu yüzden. Kalbim kötüleşiyor diye düşünüyorum. Artık daha dikkatli olmam lazım. Olmamız lazım. Allahın izniyle :KK43:

Tekrar çıkabilir sen yine tetikte ol
İlaçları yanımda 🤗
Dişlerime vuruyor yine ağrı bir baş hacamatı olmak lazım.

Yatmıyorum ama arveles almıştım o baskılıyor biraz daha iyiyim nemli saçla dışarı çıkmak gibi bir hata yaptım zaten ağrıyacaksa 10 kat hızlanıyor
Sinüzit mi var

Bonus Bonus gıybetle alakalı paylaşımın beni çok etkiledi. Bi ara öyle dikkat ediyordum ki hayatımdaki güzellikleri görebiliyordum. Hatta bence oğlumu uzun zamandır rüyamda görememem de bu yüzden. Kalbim kötüleşiyor diye düşünüyorum. Artık daha dikkatli olmam lazım. Olmamız lazım. Allahın izniyle :KK43:

Arkadaşlarla biz de geçen hafta konuştuk bunu hep öteliyoruz bi düşündük birlikte konuştuklarımızı oluyor yani sanki hiç günah değil gibi konuşuyoruz elden geldikçe dikkat etmek lazım ne diyim

Arkadaşlarla biz de geçen hafta konuştuk bunu hep öteliyoruz bi düşündük birlikte konuştuklarımızı oluyor yani sanki hiç günah değil gibi konuşuyoruz elden geldikçe dikkat etmek lazım ne diyim
Artık normalleşti çünkü. Bide dilimize dolanmış olanı söylüyoruz lafı

Şu arkadaş bazen tüylerini kabartıyor ayaklarına etek gibi geliyor deli ediyor beni 🤤🤤🤤

Eklentiler

• 17301176150277016557223757445850.jpg
    17301176150277016557223757445850.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 25
X