- 24 Ekim 2019
- 7.030
- 40.342
Ay çok harika fikir yapıcamİki tane çarpı ip geçirsen tam düğme olsa
Beyazla iş yapıyorum fotoya çıkmamışBeyaz ipin yok muymuş Pinhan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok harika fikir yapıcamİki tane çarpı ip geçirsen tam düğme olsa
Beyazla iş yapıyorum fotoya çıkmamışBeyaz ipin yok muymuş Pinhan
Neye geri dönüş yapacaksınHayalkuran 40 dk dır katratayı dinliyorum sanırım yeniden ona dönüş yapıcam
Kenardan fırlayan bileğe, saat yapasım geldi pinhoşum sen benim yerime bi ısırık atıversenEki Görüntüle 3494895
Hem de kalın eşofman ipi buldum
Çok güzel oldu, tenk yu Bonuscum şimdi daha orijinal oldu kutum
Diyette olmadığımız günmü var tam gün sürmesede sattler arası gitip geliyolar
Sence burda kimler girmiştir diyete
Eki Görüntüle 3494895
Hem de kalın eşofman ipi buldum
Çok güzel oldu, tenk yu Bonuscum şimdi daha orijinal oldu kutum
Gönül bende paketli gıda hamur işi ekmek makarna uzak durmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Tam buğday yiyorum. 2 lt su içiyorum bakalım ne olacakHayalkuran nasıl gidiyor peki diyet
Ben 68 e inene kadar ekmek pilav makarna şekerli gıdalar abur cubur hamur işi yememeye niyet ettim
Dışarısı misafirlik ler hariç tuttum
Bulgur pilavı varsa 3 kaşık yeme hakkı koydum
7 günde 1 kere çikolatalı gofret yeme hakkı
Tam buğday ve Lavaş yeme hakkı
Akşam yemeğinden sonra çiğnenir bişey yemiyorum
Spora zamanım yok bu şekilde başladım bakalım 1 ayda 3 kilo verebildim şükür
Neye geri dönüş yapacaksın
Banada taktik verKaratay diyetine
İyi geceler canımm isimleri çok güzel prenseslerin sağlıkla kucağınıza alın inşallahEki Görüntüle 3494923
Size iyi geceler diliyoruuzzz Allah rahatlık versin sabah mutlu ve huzurlu uyanalım
Canım çicek ten anlıyorsan ne soracağım bende Orkide meneklşe ve anatoryum var bilgin var mı nasıl oluyor bakımlarıBu ara birkaç çiçekçi gezdim bir şey almayacağım sözümü bozdum.
İki tane minnoşla bir orta boy sukulent aldım bir de taze okaliptus dalları aldım mohteşem tefekkür sebepleri
MaşallahEki Görüntüle 3494923
Size iyi geceler diliyoruuzzz Allah rahatlık versin sabah mutlu ve huzurlu uyanalım
İnstagramdan bi sayfadan atarım sanaNerden aldın abla. Bizde bi yer aldık küçük. Ev yapılamıyormuş bekliyoruz şimdilik. Bende alayım dikeriz
O saatlerde diyettteymişHayal diyette miymiş