Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eve geldim. Biraz sosyal medya gezince yine oturdum kaldım.
Elim kolum kalkmadı canım sıkıldı, insan gülse utanıyor.

Yemekten sonra alışverişe gitcez.
Bulaşıkları toplamadan gitmeyi planlıyorum, erken dönüp veli toplantısına katılcam.
Zoomdan.
Ne alakaysa zoom
Sarkacak her şey..
Pfffff neyse işte öyle.

Bugun de o güzel iş listesi paylaşımlarım yok.

selam hanımlar

bugün işler sakindi, yarın diyet modunda olacağız, sabahtan saglıklı beslenmeye basladık. ıyı geldı bu bana.

buarada yarın son iş günü olacak, çarşambaya kadar. çarşamba da iş görüşmem olacak, linkedin üzerinden iletişime geçtiler. inşallah güzel geçer, burda rahatlıklarım var izin konusunda mesela. ama kariyer konusunda geriliyorum, ayrıca gayri resmi işler çok İran ile çok iş yaptığımız için. yasa dışı bir şeyler değil elbette ama herşeyi takip etmek, hatta Amerika'dan ithalat yapacak olsam, elli tane entrika çevirmekten çok yoruldum, bir de en çok maaş oranının düşüklüğü. yan haklar iyi ama maaş düşük.

daha iyisi olursa çıkacağım, yoksa burda devam ederim emekliliğe kadar kafasındayım ama bakalım. çarşamba görüşeyim de sonrası netleşir tabi ki. süpriz çıktı bu, aylardır hiç görüşmem olmamıştu Twiggy kabul etmişti ama özel sağlık sigortası olmadığı için kabul etmemiştim.

Bugün yaptıklarım
Çamaşır makinesini çalıştırdım
bulaşık makinesi çalıştırdım
Üst kat küçüklerin çocuk odalarını düzenledim(büyükler kendileri düzenliyor)
tüm odaları süpürdüm
mutfak merdiven ve oturma odasını sildim
Tv ve ünite silindi
mutfak balkonu kiler gibi kullanıyorum orayı düzenledim
Akşam yemeği yapıldı (fırında karışık sebze)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…