- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Sayısız Ya Fettah okudum, su içip camdan bak hava al canım. Rabbim ferahlık versin afiyetleAy içimde bir sıkıntı var. Hayrınıza birer inşirah okuyun bana ya
Çok şükür kuzumNasıl oldun efseriko iyi misin
Allah içine ferahlık versin inşallahAy içimde bir sıkıntı var. Hayrınıza birer inşirah okuyun bana ya
İnşallah erken haber etmişlerdirBenim misafirlerim gelmedi
Neymiş hava sogukmuş üşürlermiş torunu gelmiş
torun 17 yaşında koca kız
Haftasonu inşallah geliriz dediler ya
O kadar hazırlık yaptın son anda mı haber veriyorlarmış. 17 yasında ki kız sanki bebek tövbe yarabbim sinirlerim gerildiBenim misafirlerim gelmedi
Ay çok kızdım şu an ya. Torun küçükte olsa bu bi bahane değil yahu. O kadar hazırlık yaptın. Haftasonu yoğuz biz yoğuz diyeydin tövbe estağfurullahBenim misafirlerim gelmedi
Ben yemeklerini hepsini yaptım sıcacık bekliyordum salatamı falan yaptımİnşallah erken haber etmişlerdir
Haftasonu biliyorlar bahçede oluruz sanki o zaman soğuk olmayacakAy çok kızdım şu an ya. Torun küçükte olsa bu bi bahane değil yahu. O kadar hazırlık yaptın. Haftasonu yoğuz biz yoğuz diyeydin tövbe estağfurullah
Sinir oldum vallaO kadar hazırlık yaptın son anda mı haber veriyorlarmış. 17 yasında ki kız sanki bebek tövbe yarabbim sinirlerim gerildi
Fazlası ile haklısınSinir oldum valla
Benim misafirlerim gelmedi
Tövbe ya RabbimHaftasonu biliyorlar bahçede oluruz sanki o zaman soğuk olmayacak
Bahçe zaten düğün evi oluyor ...niye bana denk gelir boyle terslikler ters insanlar Allahım ya
Sayısız Ya Fettah okudum, su içip camdan bak hava al canım. Rabbim ferahlık versin afiyetle
Şuan iyiyim çok şükürAllah içine ferahlık versin inşallah
Tek kendisi karar verse etmez de babasıgil buyurun gelin derMssPARE bence hafta sonu kabul etmemelisin
Kabul etmem bana sorsalar ama nane nin dediği gibi babamı annemi ararlar onlarda gelin derlerMssPARE bence hafta sonu kabul etmemelisin
Tek kendisi karar verse etmez de babasıgil buyurun gelin der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?