- 2 Ağustos 2013
- 35.582
- 109.376
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolun Allah kimseye yaşatmasınGeçmiş olsun
Sen neredeydin canım geçmiş olsun iyimisin
ben de sevmem. kasvetli. mevsim belirgin değil.çok sağol
herkese önce sağlık sonra da en dolusundan huzur diliyorum ikisi de olmazsa, gerçekten hayat cehennem gibi
Ben sivastayım abla iyiyim tektim korktum biraz Allah kimseye yaşatmasın Allah afadından korusun hepimiziSen neredeydin canım geçmiş olsun iyimisin
Dolu yağdı burda sweet hava buz kesti halada yağmur yağıyor bende kombiyi açacağımPerşembe günü sıcaklıklar düşüyor demişlerdi gerçekten çok fena soğuk. Havalandırmaya camı açıyorum anında buz oluyor ev. Kombiyi açtım düşük ayarda
geçmiş olsun Allah beterinden korusun herkesi
Burda da ince ince bişeyler yağdı kesildi hemen kar gibiydi de değil gibiydi de. Bi anda soğuduDolu yağdı burda sweet hava buz kesti halada yağmur yağıyor bende kombiyi açacağım
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Sivas da deprem olmuş Allah ım toprağa sakinlik versin. Beterinden korusun. Hisseden arkadaşlarım çok geçmiş olsun
Nane Limon Kabugu canım iyimisiniz
Allah ım sen koru hepimizi Nane Limon Kabugu iyimisiniz
Yeni duydum ilaç yazdırmaya gittim geldim
Nane Limon Kabugu canım iyimisiniz
Her dolunay da böyle oluyor geçen dolunayda Konya da oldu 4.2
Allahım esirgesin korkularımızı yasatmasin
Afetinden korusun
Ben hissetmedim evdeydim o saatte veli toplantısı var dı orada öğrendim deprem olduğunu çok sağ olunNane Limon Kabugu iyi misiniz ? Geçmiş olsun
bolu kartalkayada yağmış kar oranın soğukları bize geliyo istanbulda baya soğuk ara ara inceden yağmur atıyoBurda da ince ince bişeyler yağdı kesildi hemen kar gibiydi de değil gibiydi de. Bi anda soğudu
Geçmiş olsun canımBen hissetmedim evdeydim o saatte veli toplantısı var dı orada öğrendim deprem olduğunu çok sağ olun
Allah toprağa dinginlik versin inşallah
Evet kar soğuğu resmen. Şimdi yine çıktım da resmen dondum. Gök gürlüyor yağmadı bi. Kapkaranlık oldu evin içibolu kartalkayada yağmış kar oranın soğukları bize geliyo istanbulda baya soğuk ara ara inceden yağmur atıyo
Nasıl oldun efseriko iyi misinGeçmiş olsun canım
Acil dedin ya düşünüp hiç bir şey bulamadım
Acil dedin ya düşünüp hiç bir şey bulamadım
ay bilmiyordum ben . çok geçmiş olsunBen sivastayım abla iyiyim tektim korktum biraz Allah kimseye yaşatmasın Allah afadından korusun hepimizi