Ulen bugün zaten böyle bi atarlı giderli sinirliyim uyuz oldum ha bu misafirlereMssPARE ay ne yüzsüz ne garip bu insanlar ya
Bir dahiki sefere çok uğraşma kuzumSinir oldum valla
Haftasonu gelirlerse tek çeşit yemek koy önlerine. Ayıp yahuBiz geliyoruz yemeğe diye zaten geç dediler apar topar yemek yaptım koştur koştur
Ne yapsam yetişir mi eksik varmı azmi tatlısı osu busu derken
Hayda gelemeyeceğiz soğuk dedi ya iyide bizim ev kutupta onların orası yazmı soğuksa her yer soğuk
Bahaneleri de garip tuhaf olmadı yani
Neyse o zaman gelecek olurlarsa sende sadece Allah rızası için hazırlık yapKabul etmem bana sorsalar ama nane nin dediği gibi babamı annemi ararlar onlarda gelin derler
revani kolay bi tatlı ama ben yeni gördümYaaaa bana tatlı den kolay ve çabuk olandan
Kızlar aklım pazar yeri gibi bir şey gelmiyor
Çok şükür canım kızı okuluna gönderdimOldu yaaaBen işe bile geldim kahve içiyorum nasılsın efserimm
günaydın ,canım cuma günü tek gün tutulmaz oruç cumarteside tutman lazım biliyosun dimiherkese guzel bır aksam dılıyorum yarın gorusmek uzere. mıden ıyı olursa artık yarın nıyet ettıgım orucu tutmak ıstıyorum
çok geçmiş olsun hepinize Allah şifalar versin ,benim torunumda kaç gündür ishal diş çıkarıyo doktora götürdüler , gerçi çok değil günde bir kere yapıyo ilaçta verdi doktoruGünlerdir hastalıkla mücadele ediyoruz. Kızım biraz zor geçiriyor, biz de hastayız. En kısa zamanda atlatırız inşallah. Kızımı böyle görmek beni çok üzüyor, anne olmak çok zormuş. Keşke yavrularımız hiç hasta olmasa, gözünden bir damla yaş almasa.
kadayıflı kek nasıl oluyo tarifi varmı hiç yapmadım benEvde kadayıf varken kadayıflı kek yapmanı öneririm muhteşem lezzetli bir tatlı şerbetli ama hafif oluyor
okadar hazırlık yaptın uğraştın ,sende hafta sonu müsait değiliz deseydin yaBenim misafirlerim gelmedi
Neymiş hava sogukmuş üşürlermiş torunu gelmiş
torun 17 yaşında koca kız
Haftasonu inşallah geliriz dediler ya
Bir dahiki sefere çok uğraşma kuzum
Allah ne verdiyse artık
okadar hazırlık yaptın uğraştın ,sende hafta sonu müsait değiliz deseydin ya
Neyse o zaman gelecek olurlarsa sende sadece Allah rızası için hazırlık yap
Haftasonu gelirlerse tek çeşit yemek koy önlerine. Ayıp yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?