RevaniYaaaa bana tatlı den kolay ve çabuk olandan
Kızlar aklım pazar yeri gibi bir şey gelmiyor
seker pare dısında hepsine varımRevani
İrmik tatlısı
Fırında sütlaç
Şeker pare
Aklıma bunlar geldi
Bsktim kimseden fayda yokRevani
İrmik tatlısı
Fırında sütlaç
Şeker pare
Aklıma bunlar geldi
Bir kere şekerpare tatlısı benimseker pare dısında hepsine varım
Çok geçmiş canım RABBİM tez vakitte acil şifalar versinGünlerdir hastalıkla mücadele ediyoruz. Kızım biraz zor geçiriyor, biz de hastayız. En kısa zamanda atlatırız inşallah. Kızımı böyle görmek beni çok üzüyor, anne olmak çok zormuş. Keşke yavrularımız hiç hasta olmasa, gözünden bir damla yaş almasa.
Izledim çok güzel deniyecem hatta cup tatlılarına yapılabilir görsell ve sunum gibi yanında yemeye falan i
Çok geçmiş olsun canımGünlerdir hastalıkla mücadele ediyoruz. Kızım biraz zor geçiriyor, biz de hastayız. En kısa zamanda atlatırız inşallah. Kızımı böyle görmek beni çok üzüyor, anne olmak çok zormuş. Keşke yavrularımız hiç hasta olmasa, gözünden bir damla yaş almasa.
Evde kadayıf varken kadayıflı kek yapmanı öneririm muhteşem lezzetli bir tatlı şerbetli ama hafif oluyorBsktim kimseden fayda yok
Kupta tatlı yapayım dedimya lotus yapayım yada vişne soslu bisküvili tatli
Çok geçmiş olsunGünlerdir hastalıkla mücadele ediyoruz. Kızım biraz zor geçiriyor, biz de hastayız. En kısa zamanda atlatırız inşallah. Kızımı böyle görmek beni çok üzüyor, anne olmak çok zormuş. Keşke yavrularımız hiç hasta olmasa, gözünden bir damla yaş almasa.
Aynen çok güzel oluyor yapmıştım bata oldu evde kadayıf yok kuzumEvde kadayıf varken kadayıflı kek yapmanı öneririm muhteşem bir lezzetli bir tatlı şerbetli ama hafif oluyor
Hepsinden olsa da yesek 1 er çatal kaşıkRevani
İrmik tatlısı
Fırında sütlaç
Şeker pare
Aklıma bunlar geldi
Çok geçmiş olsunGünlerdir hastalıkla mücadele ediyoruz. Kızım biraz zor geçiriyor, biz de hastayız. En kısa zamanda atlatırız inşallah. Kızımı böyle görmek beni çok üzüyor, anne olmak çok zormuş. Keşke yavrularımız hiç hasta olmasa, gözünden bir damla yaş almasa.
O kadar iyi geldi ki suanVerdiklerine şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?