Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kv de de kahvaltı yaptık. Sonra bişey için poşet lazımdı poşetlerin içinde yırtık bi poşet vardı sarmış sarmalamış koymuş. Bunu ne diye saklıyorsa dedim bi baktım içinden saç düştü. Burda metemin saçlarını kesmiştik meğer onu saklamış. Bildi mi ki acaba niye sakladıysa. Uzun zamandır böyle kötü hissetmemiştim

Ah sero çok tetikleyici bir şey olmuş hiç bir teselli yok buna canım benim sarılıp senle ağlayabilirim sadece.
Allah zorunu kolay eylesin

Iyi bonusum şükür. Çok çok ağrım vardı kitle var diye dendi ilk önce varismiş ağrıyı o yapıyormuş🥸
Loram sık sık soğuk suyla yıka, fazla ayakta kalma, ayaklarını yüksek tutmaya çalış ve hareket de yap birde varis çorabı kulansan iyi gelir inşaAllah. Geçmiş olsun tez günde Rabbim şifa versin

Loram sık sık soğuk suyla yıka, fazla ayakta kalma, ayaklarını yüksek tutmaya çalış ve hareket de yap birde varis çorabı kulansan iyi gelir inşaAllah. Geçmiş olsun tez günde Rabbim şifa versin
Ay abla soğuk su iyi geliyormuş ben ne olduğunu bilmeden hep sıcak su kullandım 🫣

Kv de de kahvaltı yaptık. Sonra bişey için poşet lazımdı poşetlerin içinde yırtık bi poşet vardı sarmış sarmalamış koymuş. Bunu ne diye saklıyorsa dedim bi baktım içinden saç düştü. Burda metemin saçlarını kesmiştik meğer onu saklamış. Bildi mi ki acaba niye sakladıysa. Uzun zamandır böyle kötü hissetmemiştim
Ahhh seroo içime bişey oturdu sarılmak istedim sana şu an 🥺

ablamgil öğlen geldi 1 buçuk saat kadar oturdular . Çay ve kahve içtik. Islak kek yapmıştım ikram ettim.
Umutun odasına mavi renk battaniye
Getirdiler...
benim odamada gri renkli battaniye düşünmüşler. Odamın duvarı gri desenli diye.
Lohusalık hediyesiymiş
😀😃😄
Sonra saat 4 gibi dışarıya pazara alışverişe gittik.
Şimdi kayınvalidedeyiz .
Burda akşam yemeği yicez.

Herkese hayırlı pazarlar 🌸🩷🌸🩷
Cuma günü evde ki işleri hallettim dün evde değildim bugün öğlen geldim
Biraz dinlenme vs derken şimdi yemek koyup ütü yapıcam sizler nasılsınız 🥰

Eklentiler

• 20241013_163203.jpg
    20241013_163203.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 18
Bu gün yaptıklarım :KK56:

🍁 ev havalandırıldı
🍁 yatak toplandı