- 1 Aralık 2021
- 12.539
- 42.612
- 34
Hayırlısı olsun inşallah gelecek seferde geçersinmaalesef kaldım yine. 9-10 kasım gibi sınav var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah gelecek seferde geçersinmaalesef kaldım yine. 9-10 kasım gibi sınav var
Çapaklı ve şiş uyandım biraz indiNeden ki canım hasta mı oldun yoksa
Çay damlatilmis mendil ile biraz dinlendir gözlerini iyi gelir geçmiş olsunÇapaklı ve şiş uyandım biraz indi
Kapatınca iyi geliyor biraz çay pamusamını yaptım sanırım enfeksyon aldıÇay damlatilmis mendil ile biraz dinlendir gözlerini iyi gelir geçmiş olsun
Senin ütü aşkına hayranım
valla kaldım ama oncesınde bomba olay aslında hocamı sıkayet etmıs olmam. bunu o an yapmadım sanırım stres ve şok etkısı ıle arabadan ınınce kendıme geldım ve cok agladım sarsıldım ve kursu aradımHayırlısı olsun inşallah gelecek seferde geçersin
güle güle sağlıkla kullan efsercimm
Utanmaz adam hediyeler felan istediği zaman değiştirseydin keşkevalla kaldım ama oncesınde bomba olay aslında hocamı sıkayet etmıs olmam. bunu o an yapmadım sanırım stres ve şok etkısı ıle arabadan ınınce kendıme geldım ve cok agladım sarsıldım ve kursu aradım
bana beyınsız dedı ya kocaman adam. ben baba abı bıldım benden hedıyeler ıstedı aldım. sırf hatalı surdum dıye.
zaten sınava cok gergın ve uzuntulu gırmeme sebep oldu cunku cuma gunu yasadım bunu. parka cıkarken, rampada arabayı kaldıramadım
üzüldüm canım ,neyse sağlık olsun diyelim bi dahakine geçersin inşallahmaalesef kaldım yine. 9-10 kasım gibi sınav
ohh ellerinize sağlık ,afiyetle yemek nasip olsunBir kaç gündür yazmıyorum okuyup çıkıyorum
Annem yufka yaptığı için yardıma gittim orada göz atıp çıktım
Elma topladık kardeşler paylaştık
geçmiş olsun efser enfeksiyon falanmı oldunkiÇapaklı ve şiş uyandım biraz indi
Eşim yarın ütücü geldi diye çıkarsın paspas kenarın yoluk kenarına diye megafonla kapı kapı gezer yaparsın artık dediSenin ütü aşkına hayranım
Galiba biraz çay pasumanı yaptım bakalımgeçmiş olsun efser enfeksiyon falanmı oldunki
Enişte hem ticari zekasını kullanmış hem seni mutlu etmiş oluyorEşim yarın ütücü geldi diye çıkarsın paspas kenarın yoluk kenarına diye megefonla kapı kapı gezer yaparsın artık dedi
Enişte hem ticari zekasını kullanmış hem seni mutlu etmiş oluyor
Bizim yeni model buharlı kazanlı ütüye göre bu başka galiba .
Bu onun dedesi oluyor yeni nesil estetikli bu garibim bizde ne estedik ne bir şey var diyor bizim yaptığımız işi kimse yapamaz yeni nesil koftiden çürük çarık servisten çıkmıyor bizim taş gibiyiz gemüğümüz sağlam diyor bakalım bu dede beni nereye kadar götürecekBizim yeni model buharlı kazanlı ütüye göre bu başka galiba .