Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyetle şifa olsun bonusummKahve içmiyorum iki gündür süt içiyorum
Süt saatim didim iş diyosunBu gün evdeyim çok işim var 10 gibi başlamak istiyorum nasipse
Maratona gelen varsa hazırlanın
İş saatine daha daha cokkkk varSüt saatim didim iş diyosun
Yooo uyumaaa bacımsu gel birlikte başlayalım işlere sonra uyuruzİki fırtlasam
Kadın uyusana gün niye bölünsün zaten 2 günün var boşÇok da uykum var 2 de yattım 6 da uyandım ama uyumayacağım.. uyursam gün bölünür
Çay içeyim de uykum kaçsın
uyursam işe başlamam öğleni bulurKadın uyusana gün niye bölünsün zaten 2 günün var boş
sağol canım aminÇok geçmiş olsun çabucak toparlanırlar inşaAllah
geçmiş olsun gönül Allah şifalar versinSelamlar herkese kızlarr aradaki mesajları okuyamadım
Köfteci Yusuf olayı cidden benim de midemi bulandırdı inşallah başka bir iş vardır içinde doğru değildir açıklama yapmış ama bilemedim daha önce ki yıllarda da tehdit almış seni rezil ederiz iftira ederiz gibilerinden dün eşim bi şeyler anlattı ama hastaydım çok iyi dinleyemedim
Biz de ordan alırdık hep en son da buzluk için almıştı geçen eşim
Bende iki gündür baya hastaydım ama aynı rutine devam ettik ilaç aldım dün daha iyiyim elhamdülillah
Bugün de
2 gibi eve geldim yemek yedim kahve içtim birazdan oğlumu almaya gidicem gelince güzel bi temizlik beni bekler
Evin her yeri çorba oldu gene bir haftanın yükü var nerdeyse
Ay iyi bari şükürEczacım tepodan getirtti öyle birşey
Gece rahat yattı burun akıntısıda olmadı çok şükür
bende ondan aldım şuan kullanıyorumKızlar çoğumuz boykot ettigi için buraya sorayım
Dis macunu olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben Eyüp Sabri Tuncer kullanıyorum ama yeni arayışlar peşindeyim etkisi daha güzel olan ?