- 28 Ekim 2022
- 5.930
- 14.594
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu resme biraz ağlicam galiba İki senedir şöyle kafamı dağıtıp, ayaklarımı uzatıp, hiçbir şey düşünmeden öylece bir tatil yapamadım. Allah sağlık versin elbette her şey hallolur ama bir özlemi uyandırdı bu resim.
Amin sağolunmavibaloncuk Allah yardımcın olsun evet baya pahalıymış tüp bebek ücretleri.
Buarada eski nickin neydi
Geçmiş olsun doğru düzgün dinlenemiyorsun ki.selam hanımlar, umarım herkes iyidir. ben günlerdir bu nezle-hafif grip durumunu aşamıyorum burun tıkanıklıgı ve bas agrısı sık sık oluyor, yorgunluk da oluyor.
HoşgeldinizAmin sağolun
Ben 3 ay önce tedaviye başladım hastaneye 60 bin verdim ilaçlar hariç, simdi ise sadece transfer ücreti 40 bin tl olmuş
Eski nickim K kirmizigull123 bunu da tüp bebek konusu için açmıştım biraz stres yapıyordum eşim kapatmami istedi, doktorda böyle yerlere bakma stres yapma falan dedi, ama ben 8 haftalıktı kalbi durdu kürtaj olduktan sonra tekrar buraya üye oldum burada birçok bilgi okudum tedaviyle ilgili, yapmam gereken testleri öğrendim yaptım çünkü doktorlar hiç umursamıyor 2 gebelik kaybim var birçok farklı şehirlerdeki doktorlara gittim hepsi olabilir sağlıksız gebeliklerde düşük oluyor falan dedi ama ben sebebini öğrenmek istedim araştırdım, kan pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı bi farklı hastalık çıktı bunlardan olabilir dedi
Bu arada ismim Ayşe 4 yıllık evliyim
Kendimi tanıtmada geç kaldım ama hoş buldumHoşgeldiniz
Seni tanır gibiyim eski nikin varmıydı?Kendimi tanıtmada geç kaldım ama hoş buldum
Ay sen dan diye girsen de olur canım hoşgeldin nasılsınkapıyı üç kere vurayım mı?
evet maalesef, at kosturuyor sanki arkamdan.Geçmiş olsun doğru düzgün dinlenemiyorsun ki.
daha iyim ağız tadıyla depresyona giremiyorum işler güçlerAy sen dan diye girsen de olur canım hoşgeldin nasılsın
Amaaaaan depresyon kimmmm biz kimdaha iyim ağız tadıyla depresyona giremiyorum işler güçler
Onu bile çok görüyolarAmaaaaan depresyon kimmmm biz kim
K kirmizigull123 eski nickim bu belki bi konuda konuşmuş olabiliriz bilmiyorumSeni tanır gibiyim eski nikin varmıydı?