- 28 Ekim 2022
- 6.411
- 16.170
- 28
Teşekkür ederim ablaohh ne güzel kolay gelsin afiyetle güzel günlerde yemek nasip olsunbende yapanlardan hazır alıyorum görümcem köyde ona aldırıyorum
Ay oruçtan çıkınca nasıl ağırlık çöküyor
Seda çok fazla çay kahve içmiyormusun bana mı öyle geliyorÇay vakti
Şimdi şöyle ki ben hiç süt içemiyorum. Çocukken de içmezdim bekarkende alışkanlığım yok.Seda çok fazla çay kahve içmiyormusun bana mı öyle geliyorBu saatte ne çayı süt iç meyve ye ne bileyim kendin meyve suyu sıkıp iç
Anladım... Her çaya oturuşta bir bardak iç bariŞimdi şöyle ki ben hiç süt içemiyorum. Çocukken de içmezdim bekarkende alışkanlığım yok.
Çaya önceden beri alışık biriyim.
Bu demir ilacı gebeliğe takviye omega ilacı
D vitamini damlası bunları zaten ihmal etmeden kullanıyorum.
tahlillerde de bir sorun problem çıkmadığı için ondan rahattım.
Meyve arada yiyorum onun ölçüsü normal şekilde doktorum meyveyi ölçülü ye ki bebeğe ekstra şeker olmasın dedi. Dikkat et tadımlık ye demişti..
meyve suyu da aynı şekilde arada bi içiyorum
Bide benim eşimin mesai saatleri farklı olunca yeme içme saatide değişebiliyor
Mesela aynı anda yemek yiyemesek bari en azından ona çayda eşlik edim diyorum.
zaten içebildiğim sayı 3 çayda çayı da şekersiz içen biriyim.Anladım... Her çaya oturuşta bir bardak iç bari
Bir kişiye alınıp kırılmış gibisin.Ben cevabımı aldım.
Sorulan soruya verilmeyen cevaptan aldım tabiki.
Akşamın şarkısı olsun
Neyin cevabı acepBen cevabımı aldım.
Sorulan soruya verilmeyen cevaptan aldım tabiki.
Akşamın şarkısı olsun
Çok şükür hiç zorlanmadım diyebilirim bonus az biraz başım ağrıdı. Hatta iş bilene yaptım sjsjjsAllah kabul etsin sero nasıl rahat tuttun mu
Bir kişiye alınıp kırılmış gibisin.
Bugün de niyetli misin?Çok şükür hiç zorlanmadım diyebilirim bonus az biraz başım ağrıdı. Hatta iş bilene yaptım sjsjjs