- 13 Ağustos 2022
- 6.219
- 25.520
Allah yardımcınız olsun inşallah canımMoralim bozuk benim tüp bebek transfer ücreti o kadar artmış ki ne yapacm nasl yapacam bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun inşallah canımMoralim bozuk benim tüp bebek transfer ücreti o kadar artmış ki ne yapacm nasl yapacam bilmiyorum
Moralim bozuk benim tüp bebek transfer ücreti o kadar artmış ki ne yapacm nasl yapacam bilmiyorum
Demek normal yolla doğumun başlamasını bekleyip öyle sezeryana alıcak. Normalde böyle yapan az oluyor sezeryan hep planlı saatli olur.yani acil bi durum halinde gece bile doğumu yaptırırım dedi. Sezeryanla
O her ihtimale göre konuştu.
Zaten sezeryan olucak.
özel hastane evet .
Ücret konusunu detaylı konuştuk.
O konuda bi sıkıntı yok.
28 i 29 u 30 u olabilir dedi.
37. Hafta o son kontrolde tam belli olur yani.
iyiyim bonusum pazartesi iş başı yaptım çalışıyorum. Sağolasınpenyez83 nasıl oldun penyezim?
Yok sanırım 37.haftada gün verecek. Olaki erken bi doğum vs olursa sorun değil demiş ben öyle anladımDemek normal yolla doğumun başlamasını bekleyip öyle sezeryana alıcak. Normalde böyle yapan az oluyor sezeryan hep planlı saatli olur.
Sağlıkla gelsin inş tam vaktinde
Yok sanırım 37.haftada gün verecek. Olaki erken bi doğum vs olursa sorun değil demiş ben öyle anladım
Pilates çok güzel tüm vücut kordinasyonunu sağlıyorDe mi, bugun tanıştık, bi kaynaşalım.
Pilates topun üstünde yuvarlanma değil miydi yav.
Bi sürü aletle cebelleştim
Daha önce bebek kaybı olduğu için riske atmayıp sezaryen yaptıracak doktoruDemek normal yolla doğumun başlamasını bekleyip öyle sezeryana alıcak. Normalde böyle yapan az oluyor sezeryan hep planlı saatli olur.
Yani 37. Hafta yine tekrar konuşuruz dedi.Demek normal yolla doğumun başlamasını bekleyip öyle sezeryana alıcak. Normalde böyle yapan az oluyor sezeryan hep planlı saatli olur.
Tabi olurBana da dua eder misin hamilelerin duası kabul olur derler
Demi ben öyle olsa demiştim de doktora bunu söylememiştimBence benim dediğimi yapsın
Öyle bi fikri varmı bilmiyorum.Demek normal yolla doğumun başlamasını bekleyip öyle sezeryana alıcak. Normalde böyle yapan az oluyor sezeryan hep planlı saatli olur.