- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
İnşallah hayalcim herşey zamanla hayırla ve sıraylaYaa sağlıkla kucağına alsın ilk önce testlerim temiz çıksın sero inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayalcim herşey zamanla hayırla ve sıraylaYaa sağlıkla kucağına alsın ilk önce testlerim temiz çıksın sero inşallah
i p e k e sormuştun. Bende içtim fena değildi sırf görseli için alınır yaniGeçen burda kim fesleğen tohumlu içecek içmişti de nasıl diye sormuştum ya
Sulandırcam mı acaba diye sorcaktım da. Yok sulanmayacakmış görsellik güzel evet ama tadı nooo bide sodayla denciemmi p e k e sormuştun. Bende içtim fena değildi sırf görseli için alınır yani
Gardaşım gel sarılalımSabah kahvaltıdan itibaren dikkatli yedim kilo vereyim biraz diye. Şimdi kendime kahve yaptım 12-13 tane çekme helva yedim
Hahah bu pişmanlık olmasa iyi olacak ama daha mideme inmeden başlıyorGardaşım gel sarılalım
Sabah kahvaltıdan itibaren dikkatli yedim kilo vereyim biraz diye. Şimdi kendime kahve yaptım 12-13 tane çekme helva yedim
Oldu yaaPişmaniye türevlerine bayılırım afiyet olsun
Senin kilonda olsam sadece yediğim şeyle mutlu olurdumHahah bu pişmanlık olmasa iyi olacak ama daha mideme inmeden başlıyor
Bugün çitlekçiden pişmaniye almıştımPişmaniye türevlerine bayılırım afiyet olsun
Bu laflar beni bi kaç gün yolumdan döndürüyor sadece sonra göbek çıkınca gelen pişmanlıkSenin kilonda olsam sadece yediğim şeyle mutlu olurdum
Bu ara ilk defa uykum kaçıtı
Hayır olsun