- 11 Nisan 2007
- 83.135
- 482.529
Canım ya bu çocukların yataklarındaki sarı lekeleri de geçirir mi ki acaba
Parlatıcı dene leke çıkarıcı varsa tabi daha iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ya bu çocukların yataklarındaki sarı lekeleri de geçirir mi ki acaba
Aman oralarda dikkat et içlik falan ayağın boş kalmasınBağa geldik.
Kahvaltıyı hazırladık kv yle.
Sonra masayı topladım.
Bulaşıkları yıkadım, burda makina çalışmıyor :)
Kış yavaş yavaş geliyor ondan mı neyse karnım ağrıyor hiç bişey yapasım yok
Kolay gelsin2 sepet çamaşır aldım yanıma. Otururken katlayayım bari
Bende eşlik edeyim ahsenin çamaşırları 1 haftadır katlanacak duruyor salonda2 sepet çamaşır aldım yanıma. Otururken katlayayım bari
Aslında çok soğuk değil burası güneş evin içinde. Acaba enfeksiyon falan mı var bakalım belli olur bi kaç güneAman oralarda dikkat et içlik falan ayağın boş kalmasın
Amin inşallah canm duanızda eksik etmeyin beniHayırlısıyla gelsin bebişin inşallah canım
Hakkında en güzeli neyse o nasip olsun inşallahAmin inşallah canm duanızda eksik etmeyin beni
Ay sonunda transfer olacağım hayırlısıyla inşallah
Hayalll dün bahsettiğim kişi vardıya doğum gününüz aynı dedim. Dün hamile olduğu haberini verdi darısı hayırlı bi şekilde sana inşallahHakkında en güzeli neyse o nasip olsun inşallah
Yaa sağlıkla kucağına alsın ilk önce testlerim temiz çıksın sero inşallahHayalll dün bahsettiğim kişi vardıya doğum gününüz aynı dedim. Dün hamile olduğu haberini verdi darısı hayırlı bi şekilde sana inşallah
Ohh mis gibi olmusDinlene dinlene bu gün yaptıklarım
dünden kuruyan 3 mak.çam.katlayıp yerleştirdim
Kahvaltı sonrası mutfağı toplayıp, ocağı, tezgahı, aspiratörü, tezgah arası fayansları sildim. Lavaboyu ve çaydanlığı kremlendim
3 mak.çam.yıkandı (battaniyeler, havlular ve banyo paspasları)
evi robot süpürdü
evi sildim, havalandırdım
wc ve lavaboyu yıkadım
banyo yer zemini elle sildim
havluları ve paspasları değiştirdim
çamaşırlar kurudu, yerlerine kaldırdım
balkonu sildim
namaz molası verdiğimde kuran okuyup tesbihat çektim
Şimdi kahve yaptım balkonda içiyorum yağmur yağmaya başladı. Bereketli yağışlar olsun
Teyzemde diyor jelibon topladık geçen gün diyeJalopone biber getirmiş kv. Jelibon diyo turşu yaptık şimdi uzandım biraz