- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım benim Allahım Şafii ismiyle acil şifalar versin inşAllahAslında ben haberi görmemiştim başka bir şeye üzüldüm ağladım üstüne de onu gördüm. Demiştim ya küçük meleğimiz ameliyat olacak. 1 aydır sürekli bir şey çıkıyor hastalık enfeksiyon vs ameliyat erteleniyor. Dedim ki teyzeme vardır bi hayır. Teyzem ağlamaya başladı ölecek de ömrü mü uzuyor diye çok kötü oldum çok aklıma geldikçe ağlıyorum
Ellerine sağlık swetimm buhar mak. yenimi aldınKendimi temizliğe verdim havada iyi olunca. Yatak odası bitti.
Nevresimleri, alezleri çıkardım
Halıları süpürüp topladım
Yatağı buhar makinesiyle temizledim
Komodin içlerini boşaltıp buharladım düzenledim
Komodinleri çekip arkasını, yatağın arkasını süpürdüm, buharladım
Dolabı buharladım dıştan içine girmedim kışlıkları çıkarınca yapcam oraları zaten düzenli şu an
Makyaj masasının arkasını çekip süpürdüm, buharladım
Pencereyi ve önünü sildim
Perdeleri yıkadım, astım
Yatak odasını süpürdüm dip köşe sonra buharladım
Yatak odası kapısını sildim
Prizleri sildim
Peteği buharladım
Halıları serdim
Alıntılardan gördüm
Öncelikle doğum günün yeni yaşın mutluluklar getirsin
Olmusuz düşünme kuzum hayat bize sunulan bir hediye onun için kendine dar etme gönlü ruhunu geniş tut
Teşekkür ederim kızlarDoğum günün kutlu olsun hayal Rabbim istediğin ne varsa sağlıkla kolaylıkla versinler inşallah sana
Amin teşekkür ederimHayalkuran canım benim doğum günün kutlu olsun Allahım gönlüne göre versin
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte , yeni yaşın sağlık,mutluluk,huzur getirsin Allahın izniyleİnşallah pinhan inşallah
Sağolun kızlar teşekkür ederim hepinize
Yazdığını okurken ağladım Allah razı olsun canım rabbim sanada gönlünde ne varsa en güzel şekilde nasip etsin inşallah
Soğan bağla çok iyi geliyorKahvaltıya bişeyler hazırladım. Kızımı yıkadım ama eşimi uyandırmadım hala.
Kızımın parmağında dolama denir ya biliyor musunuz? Tırnak batmasından dolayı iltihap oluyor. Bu çok tekrarlıyor ya 4 gün oldu sanırım geçmedi. Acaba doktora mı götürsem kafam karıştı
ohh ne güzel birsürü iş yapmışsın havada güzelKendimi temizliğe verdim havada iyi olunca. Yatak odası bitti.
Dolabı buharladım dıştan içine girmedim kışlıkları çıkarınca yapcam oraları zaten düzenli şu an
Perdeleri yıkadım, astım
Prizleri sildim
Peteği buharladım
Halıları serdim
Ayy kıyamam yaa çok geçmiş olsun ağrıyordur şimdi soğan iltihabını alır inşallah şifa olur
evet bende sorucaktım hangi marka memnunmusun swet koltukta yıkanıyomu bazıları koltuklara zarar veiryomuşEllerine sağlık swetimm buhar mak. yenimi aldın
Maşallah ne güzel yapmışsınız elinize sağlık buhar makinesinden memnun musunuz güzel temizliyor muKendimi temizliğe verdim havada iyi olunca. Yatak odası bitti.
Perdeleri yıkadım, astım
Prizleri sildim
Peteği buharladım
Halıları serdim
Doğum günün kutlu olsun canım Allah vatanımıza milletimize huzur refah versin, seninde gönlünden geçen tüm duaların kabul olsun inşallahBugün benim doğum günüm. Hayatımın en kotu doğum gününü geçiriyorum sanırım. Allah beterinden korusun tabii zaten kendime canım sıkılıyordu ülkede olan son olaylarda mahvetti. Dünya ne kadar kötü bir yer insanlar acımasız. İçim daralıyor…