- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten günlerdir ağrıdan doğru düzgün ne bir şey yiyordu ne yürüyordu, ahırdaydı. Gece gündüz bekliyordu yengem. Meğer ikizmis. Çok zorlanmış ama doğumda.Bakanlar Hep anlatırlar doğdukları zaman üşütükleri için içeri alırlar ısıtırlarmış çok tatlı olular
Tekrar ahıra geçebilirsem çekerimAllahım ne kadar tatlılar ya hiç görmedim böyle yakından isterim görmeyi
Bacım ya eşim evdeydi. O evdeyken iş yapamıyorum ayrıca buraya da giremiyorum.Limonsuzzcay hani dolap dökecektik gardaşim
Zaten günlerdir ağrıdan doğru düzgün ne bir şey yiyordu ne yürüyordu, ahırdaydı. Gece gündüz bekliyordu yengem. Meğer ikizmis. Çok zorlanmış ama doğumda.
Dediğin gibi bakmamak en güzeli. Elimizden bşeyde gelmiyor. İçimi endişe kaplıyor sadeceBi haber görür gibi oldum detayına bakmak istemedim inanılmaz etkileniyorum hatta biraz önce aklıma geldi buraya girmeden bi baksam mı detaylarına diye
Hayır dedim kendime çünkü bütün herşeyim çöküyor
Allahım ailelerine sabırlar versin
Hayırlı güzel insanlarla yavrularımızın yollarını kesiştirsin, yavrularımızı da hayırlı eylesin
hayırlı sabahlar penyez nasıl oldun daha iyimisinGünaydın hayırlı sabahlar
oyy oyy şunların tatlılığınada bak senEki Görüntüle 3486916
Günaydınnnnn canlarımm
Ah canımZaten günlerdir ağrıdan doğru düzgün ne bir şey yiyordu ne yürüyordu, ahırdaydı. Gece gündüz bekliyordu yengem. Meğer ikizmis. Çok zorlanmış ama doğumda.
Bakma gönül bakma...Bi haber görür gibi oldum detayına bakmak istemedim inanılmaz etkileniyorum hatta biraz önce aklıma geldi buraya girmeden bi baksam mı detaylarına diye
Hayır dedim kendime çünkü bütün herşeyim çöküyor
Allahım ailelerine sabırlar versin
Hayırlı güzel insanlarla yavrularımızın yollarını kesiştirsin, yavrularımızı da hayırlı eylesin
Kuşum dün geceki mesajını gördüm. Bugün nasıl hissediyorsunBakma gönül bakma...