- 23 Mart 2022
- 14.710
- 55.657
- 41
Gebesin elleşmiyoruzDua grubuna tesbihleri biriktireyim yoksa penyez ablam boğup atacak bir köşeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebesin elleşmiyoruzDua grubuna tesbihleri biriktireyim yoksa penyez ablam boğup atacak bir köşeye
Aktif Lora Gonulmeyvesi K KurkmantoluS penyez83 kulaklıkla dinledim iş yaparken tüylerim diken diken oldu tavsiye ederim size de
Cam bezinde pella ilbays falan kullanmıyor musun. Niye yıkayıp durdun kızEvi yatakları topladım
Her yeri süpürdüm toz aldım
2 cam hariç bütün camları sildim cam bezini her camda sabunla yıkayarak
Çamaşır katladım yenisini koydum
Mutfağı topladım yıkancakları yıkadım
Börek yaptım çaya götürücem ablama
Mutfağın yerlerini elle ayakla sildim
Balkonu elimle sildim
Çok yoruldum kontrollü yaptım belimi zorlamim diye ama en son balkonda eğilmek zorunda kaldım inş ağrımaz
Afiyet olsun canım. Piyazın üstüneŞuanda
Sağol teşekkürler.Afiyet olsun canım. Piyazın üstüne
Islak mendille silmelerimi getiriyor aklıma hızlı okuyorum oralarıCam bezinde pella ilbays falan kullanmıyor musun. Niye yıkayıp durdun kız
Yok ya camda slepy noIslak mendille silmelerimi getiriyor aklıma hızlı okuyorum oraları
Cam bezinde pella ilbays falan kullanmıyor musun. Niye yıkayıp durdun kız
Eğilmemek için herseye evet şu aralarYok ya camda slepy no
Bi haber görür gibi oldum detayına bakmak istemedim inanılmaz etkileniyorum hatta biraz önce aklıma geldi buraya girmeden bi baksam mı detaylarına diyeGenç kızın ölümü çok etkiledi beni ya.