- 1 Aralık 2021
- 12.536
- 42.595
- 34
Aman dikkat et geçmiş olsunYarın kahvaltıya misafirim vardı patlıcan salatası yapmak için fırında közlüyordum. Ama önceden kesmek delmek aklıma gelmedi. Ay pişmiş mi diye bıçak batırdıydım patttt. Her yer patlıcan oldu azcık gözüme geldi ama bşy olmadı çok şükür
Duvarlar boyaDuvarların boyamı duvar kağırdımı
Önceki evim kağırttı duvar kağırdını yapanlar sabun veya arap sabunlu suyla sil demişlerdi
Ayy kuzum böyle şeylere dikkat delmeden yada bıçakla çizik atmadan atmaYarın kahvaltıya misafirim vardı patlıcan salatası yapmak için fırında közlüyordum. Ama önceden kesmek delmek aklıma gelmedi. Ay pişmiş mi diye bıçak batırdıydım patttt. Her yer patlıcan oldu azcık gözüme geldi ama bşy olmadı çok şükür
Boyayı hangi deterjanla silersen sil bir sıkıntı olmaz istersen görünmeyen bir yerden denemeye başlıyarak başla gözlemle silDuvarlar boya
Ayyyy yerim seniBen max 33-34 düşünmüştüm niye bilmiyorum
Evet bende seni kıvırcık düşünüyordum. Tutturamamışım. Niye bonus yav o zaman Allah Allah
Bu bile çok güzelKeşkeeee
Zincir ceker bırakırım haydi gardas sen devam et derdimBu bile çok güzel
Bir kere keşke dedinZincir ceker bırakırım haydi gardas sen devam et derdim
Çaydanlık miben seni caydanlikta görmüştüm ya yıllar evvel hayal meyal hatırlıyorum
Sagol canim. benim çocuklar hastaydı bende de var kiriklik geçmiyor geçmiyor
ahhh canımcanımmı çekti küsme yakın olsan dülülüme atlar hemen getirirdim
Öğlene azıcık yap kendine
Dalgalı saçların buğday tenli hoş yüz hatları olan Ortalama boyu ve kilosu olan
Sıcaçık merhametli bir kalbi olan bir bayansın
Bence minyon yapılısın. Kilo boy çok veremem ama ne zayıf ne balık etli, ikisi ortasında orta boylu minnak biri.
Senin ne kadar yardımsever olduğunu bence bilmeyen yoktur, sıcakkanlısın da. Hanım birisin ama sesini çıkarmadan köşesinde oturanlardan değil, gerektiğinde her şeye ses çıkarırsın gibi bendeki izlenim.
Keşkeeee
Hahahaja bunu gündüz unuttum sormayı yaÇaydanlık mi
Çaydanlıkta ne gördün
Hahhaha sihirli küre gibi oldu
Aaaa kıvırıp çıkarırım bitti sanıyordum bendeKremleri kesip dibini kullanıyo musunuz?
2 çorba kaşığı losyon var burda nasıl atayım