- 8 Aralık 2011
- 44.067
- 153.889
Çok zor değil küçük bir mantığı var model kendi kendine ilerlerNerde bizde o yetenek
Benim kız büyüdü yoksa yapardım cevremde küçük kız çocuğuda yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zor değil küçük bir mantığı var model kendi kendine ilerlerNerde bizde o yetenek
Geçen seneden bitmeyi bekleyen atkı var diyim sen anlaYapsanıza gızlara
Malatya yemeğiBende de bulgurlu bir yemek var bugün patatesli içli köfte yaptım
kemdimize yapalım gış geceleri içinÇok zor değil küçük bir mantığı var model kendi kendine ilerler
Benim kız büyüdü yoksa yapardım cevremde küçük kız çocuğuda yok
Geçen sene geçen seneden demiştin hangi seneden Allah bilirGeçen seneden bitmeyi bekleyen atkı var diyim sen anla
Bir an şal mı yapsam kendime dedimkemdimize yapalım gış geceleri için
yumak gözümün önüne geldi inşallah birbirine girmemiştirGeçen sene geçen seneden demiştin hangi seneden Allah bilir
Evet kıymalı ıspanaklı da çok güzel oluyorMalatya yemeği
Ellerine sağlık bende uzun zamandır ıspanaklısını istiyorum ıspanak çıksın kendime eşime yapacağım
Benimde bir kaç senedir yarım bekleyen çorabım varGeçen seneden bitmeyi bekleyen atkı var diyim sen anla
Onlar sinir bozuyor heves kaçırıyor sök gitsin yeni şeye başlaBenimde bir kaç senedir yarım bekleyen çorabım var
Hafızaya bak maşAllah ben bile unutmuşum 1 mi yoksa 2 sene mi önceydiGeçen sene geçen seneden demiştin hangi seneden Allah bilir
Ben max 33-34 düşünmüştüm niye bilmiyorumSen ne hayal ediyordun
Evet bende seni kıvırcık düşünüyordum. Tutturamamışım. Niye bonus yav o zaman Allah Allahsende hayalimde kıvırcık kahverengi saçlı, buğday tenli boyunu söylemiştin sanırım 165 cm di çocuklarıyla çok güzel ilgilenen iyi kalpli yardımsever biri
Bende bi anımsadim geçen senede böyle demiştin diye emin olamayız yazmamıştım öyleymiş demekHafızaya bak maşAllah ben bile unutmuşum 1 mi yoksa 2 sene mi önceydi
Ayyy Allah korumuş yaa geçmiş olsunYarın kahvaltıya misafirim vardı patlıcan salatası yapmak için fırında közlüyordum. Ama önceden kesmek delmek aklıma gelmedi. Ay pişmiş mi diye bıçak batırdıydım patttt. Her yer patlıcan oldu azcık gözüme geldi ama bşy olmadı çok şükür
O An neden adıma onu yazdım ben de bilmiyorumBen max 33-34 düşünmüştüm niye bilmiyorum
Evet bende seni kıvırcık düşünüyordum. Tutturamamışım. Niye bonus yav o zaman Allah Allah
Yarın kahvaltıya misafirim vardı patlıcan salatası yapmak için fırında közlüyordum. Ama önceden kesmek delmek aklıma gelmedi. Ay pişmiş mi diye bıçak batırdıydım patttt. Her yer patlıcan oldu azcık gözüme geldi ama bşy olmadı çok şükür
Birini yapmışım biri yarım dur bulup da atayım resminiOnlar sinir bozuyor heves kaçırıyor sök gitsin yeni şeye başla