- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Ben de bugün kaç tur odaları topladım hala dağınık ,hala dağınık anlamadım .Mutfağı topladım tepsileri falan yıkadım.
Hala bir şeyler var mutfakta yok yani bugün tam anlamıyla toplu olamadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bugün kaç tur odaları topladım hala dağınık ,hala dağınık anlamadım .Mutfağı topladım tepsileri falan yıkadım.
Hala bir şeyler var mutfakta yok yani bugün tam anlamıyla toplu olamadı
Ayyy Allah korumuş ya geçmiş olsun canımYarın kahvaltıya misafirim vardı patlıcan salatası yapmak için fırında közlüyordum. Ama önceden kesmek delmek aklıma gelmedi. Ay pişmiş mi diye bıçak batırdıydım patttt. Her yer patlıcan oldu azcık gözüme geldi ama bşy olmadı çok şükür
Çarşafları astımYatakları topladım
Oğlanın çarşaflarını yastıklarını makinaya attım çalıştırdım
Bulaşık makinasını boşalttım
Pazara gidiyoruz
Çok sıcak bir günde kurutmak gerekiyor leke olmaması için bol durula deterjan kalmasınBayanlar beyaz halıyı elde yıkamayı düşünüyorum ama sarı leke kalmasından korkuyorum öneriniz var mı
Daha önce hali yıkamaya verdiniz mi? Verdiyseniz evde yıkanınca sapsarı su çıkıyor leke kalmaması zorBayanlar beyaz halıyı elde yıkamayı düşünüyorum ama sarı leke kalmasından korkuyorum öneriniz var mı
Kremleri kesip dibini kullanıyo musunuz?
2 çorba kaşığı losyon var burda nasıl atayım
Bende keserim ( diş macunu, krem vb..)Aaaa kıvırıp çıkarırım bitti sanıyordum bende
Evet yıkamaya vermiştim, sarı leke kalırsa diye yıkamak da istemiyorum aslındaDaha önce hali yıkamaya verdiniz mi? Verdiyseniz evde yıkanınca sapsarı su çıkıyor leke kalmaması zor
Ben kivirinca olan biteni çıkıyor sandım kesiyim bundan sonra bariBende keserim ( diş macunu, krem vb..)
Çünkü onların yıkadığı ilaç vs ne ise sapsarı çıkıyor arınmıyor biz bi yaptık da geri yıkamaya verdik mecburEvet yıkamaya vermiştim, sarı leke kalırsa diye yıkamak da istemiyorum aslında
Neden kesiyorsunuz ki sohbetin ortasında giren parisliBende keserim ( diş macunu, krem vb..)
Ayyy Allah korumuş yaa geçmiş olsun
İYi atlatmışsın valla bununla geçmiş olsun.
Aman dikkat et geçmiş olsun
Ayy kuzum böyle şeylere dikkat delmeden yada bıçakla çizik atmadan atma
Rabbim korumuş
Sağolun kızlar. Her yanlış hareket bi tecrübedirAyyy Allah korumuş ya geçmiş olsun canım
Yıkamaya vereyim en iyisi , sarı leke kalıp sinirlerimi bozar hiç gerek yokÇünkü onların yıkadığı ilaç vs ne ise sapsarı çıkıyor arınmıyor biz bi yaptık da geri yıkamaya verdik mecbur
BencedeYıkamaya vereyim en iyisi , sarı leke kalıp sinirlerimi bozar hiç gerek yok
Kremleri kesip dibini kullanıyo musunuz?
2 çorba kaşığı losyon var burda nasıl atayım
Bonusun attığı fotoya bak pare anlarsın içinde hep kalıyor bizde kesiyoruz içindekileri kullanıyoruzNeden kesiyorsunuz ki sohbetin ortasında giren parisli