Bu kadar makine elimden geçti valla hep yıkadım bu yüzden bir şey olmadıYok ya yorgan programı var bende de ama adam atma abla dedi.
Islanınca ağırlaşıyor kazan amortisörleri zarar görüyormuş boşuna yapıyolar o programları dedi
Demek bidaha gelmek için bana at dedilerYok ya yorgan programı var bende de ama adam atma abla dedi.
Islanınca ağırlaşıyor kazan amortisörleri zarar görüyormuş boşuna yapıyolar o programları dedi
Hadi yaDemek bidaha gelmek için bana at dediler
bende yıkıyorum hazır yorgan çift kişilik zaten çok kalın deilki 9 kg makine yıkasın bi zahmet boşunamı aldıkDemek bidaha gelmek için bana at dediler
her zaman attığın batteniyeyse at ne olucakMakinem 13 yıllıkhep atarım, battaniye atacaktım, hafta sonu sizleri okuyunca bi tırstım şimdi
Loranın 1 yıllık makine bozulunca, benimki eski ya ondan şey ettim ablaher zaman attığın batteniyeyse at ne olucak
sen bilirsin penyezcim ama en kötü makineyi yenilemiş olursunLoranın 1 yıllık makine bozulunca, benimki eski ya ondan şey ettim abla
10 kg benimkide ona güvendim yabende yıkıyorum hazır yorgan çift kişilik zaten çok kalın deilki 9 kg makine yıkasın bi zahmet boşunamı aldık
Hahahajaha dutamadımsen kumandanın üzerine yatmışsın
Benimki de 9 kilo ama o program 9 değil.bende yıkıyorum hazır yorgan çift kişilik zaten çok kalın deilki 9 kg makine yıkasın bi zahmet boşunamı aldık
Çift kişilik kalını atmıyorum tek kişilikleri atıyorumMakinem 13 yıllıkhep atarım, battaniye atacaktım, hafta sonu sizleri okuyunca bi tırstım şimdi
Bulduğu bahaneye bakHahahajaha dutamadım
Bulduğu bahaneye bak
Ben içerde değildim hani sen kapatıp geldi ya diyorum o halen sen kumadanın üzerine yattın ondan oldu diyor
Gökten taş yağsa senin yüzünden diyecek
Ben bozmasam bile yine ben bozmuş oluyorum