- 12 Haziran 2019
- 18.049
- 109.344
- 36
Ah kuzum geçmiş olsun inşAllah ilerlemezCocuklarin 3u de bogaz agrisi ile uyandı. Yüzleri kaymış. Ben az oksurseler birine geçmesin diye yollamiyorum. Hastaa hasta o kadar çocuk gitmiş ki okula vebal yani tam düzeltiyorum bidaha başa sar
Aynı benim hayat enejim gibiAhahahahah çok güldüm yav adamın kararsız haline bak
Kaynanan tam benMillet sorunca 44 diyorum sonra diyorum bu işte bir iş var dur hele deyip barmakları çıkarıyorumula hani 44 düm
Ne kalmış diyor bidehele 43 alışam 44 geçerim diyorum
Kaynanama biri yaşını sorsa doğduğu seneyi söyler yaşını söylemezdi artık o taktiğimi uygulasam
Bence buaralar hepimiz böyleyizAynı benim hayat enejim gibi
Bırak onlar hesaplasınKaynanan tam benben de direk 88 liyim derim
çok geçmiş olsun lora okullar başladı çocuklar birbirlerine bulaştırıyo ,herkes düşünceli deilki o halde okula gönderiyolarCocuklarin 3u de bogaz agrisi ile uyandı. Yüzleri kaymış. Ben az oksurseler birine geçmesin diye yollamiyorum. Hastaa hasta o kadar çocuk gitmiş ki okula vebal yani tam düzeltiyorum bidaha başa sar
efser 81 li misin benim kardeşimde 81 li 43 yaşında benden 7 yaş küçük gerçekten insan belli bi yaştan sonra doğum günü gelsin istemiyo daha geçmiş yaşa alışamadan hop yeni yaşMillet sorunca 44 diyorum sonra diyorum bu işte bir iş var dur hele deyip barmakları çıkarıyorumula hani 44 düm
Ne kalmış diyor bidehele 43 alışam 44 geçerim diyorum
Kaynanama biri yaşını sorsa doğduğu seneyi söyler yaşını söylemezdi artık o taktiğimi uygulasam
Neden büyük abla olmuyosun anaaaa hemen annanegöre anneanne oluyorum desenize bir sürü torun geliyo
Bugün uyumuyorum duyurulur
Kaynanan tam benben de direk 88 liyim derim
Eşim uyanınca pazara gidicez o yüzden uyumadımOkula gitmedim bende napacaz böyle
Eşim uyanınca pazara gidicez o yüzden uyumadım
Biraz etrafı toplayayım diyorum
6 aralık 81 hemide son ay olduğu için çok arada kalıyorumefser 81 li misin benim kardeşimde 81 li 43 yaşında benden 7 yaş küçük gerçekten insan belli bi yaştan sonra doğum günü gelsin istemiyo daha geçmiş yaşa alışamadan hop yeni yaş
Hadi kalk yarım saat toparlama yapalım bonusumUtanır ben de toplar mıyım bilemedim
olsun bonusum zaten gerçekten anneanneyim ne güzel burdaki bebeklerde torunum olsun tabi isterlerseNeden büyük abla olmuyosun anaaaa hemen annane
ozaman sen 6 aralıkta 43 oluyosun acelen ne 2025 6 aralıkta 44 daha çok var6 aralık 81 hemide son ay olduğu için çok arada kalıyorumben neyim şimdi diye
Ben kendimi 27 de bırakdım bırak orda kalalım
Yarım ağızla tamm dedim sayHadi kalk yarım saat toparlama yapalım bonusum