- 2 Ağustos 2013
- 34.154
- 101.689
4 saat tutan var. Ben akşam yapıp sabaha kadar tutuyorum geneldeTamam bundan sonra fırında yapcm. Orda da mı 3 saat tutuyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 saat tutan var. Ben akşam yapıp sabaha kadar tutuyorum geneldeTamam bundan sonra fırında yapcm. Orda da mı 3 saat tutuyoruz
Deneyerek anlarım o zaman dur bakalım. Sabah 8de koymuştum4 saat tutan var. Ben akşam yapıp sabaha kadar tutuyorum genelde
Anladım bonusumBazı şeyler ona özeldir ben yapmam öyle.
Bugün şunu yapalım deriz yaparız da öyle olmaz.
Anladım bonusum
Çekmece düzenleme, çocuk dolabı düzenleme ( çocuklar küçük olduğundan çok çabuk dağıtıyorlar) süpürgelik, lamba düğmesi, pencere kenari , kapı açınca o aradaki kısım, duvarda asılı şeyleri, yatak ayakları, masa ayakları, vestiyer iç dış, balkon demirleri ya da camları, rafları, mutfak dolapları, cekmeceleri, baza altları, duvar, beyaz eşya altları, klozet altları , lamba, klima üstleri, petek içleri, dolap üstleriNE işin var sen bi toparla yaz biz de eşlik ederiz eminim bizim de vardır
kız 3 saatte yoğurtmu mayalanır ben yazın 4 - 4,5 saat kışın daha fazla tutuyorum , sen erken açtıysan ondan tam tutmamış olabilirTamam bundan sonra fırında yapcm. Orda da mı 3 saat tutuyoruz
Hiç bir sıkıntı olmadı şimdiye kadarsweetgirlcandy Efser hani fırında buharlaşıyor ya az da olsa. Yukardaki rezistansa zarar vermez mi peki hep orda yapmak
Daha iyiyim bonusum sağolasın evdeyim işe gitmedim. Dinleniyorum çok ağır olmamak için bütün tuşlara basıyorumNasıl oldun guzum?
Yorma kendiniDaha iyiyim bonusum sağolasın evdeyim işe gitmedim. Dinleniyorum çok ağır olmamak için bütün tuşlara basıyorum
Yatıyorum yormuyorum canım uyumak terlemek iyi geldiYorma kendini
Çekmece düzenleme, çocuk dolabı düzenleme ( çocuklar küçük olduğundan çok çabuk dağıtıyorlar) süpürgelik, lamba düğmesi, pencere kenari , kapı açınca o aradaki kısım, duvarda asılı şeyleri, yatak ayakları, masa ayakları, vestiyer iç dış, balkon demirleri ya da camları, rafları, mutfak dolapları, cekmeceleri, baza altları, duvar, beyaz eşya altları, klozet altları , lamba, klima üstleri, petek içleri, dolap üstleri
Bunlar düzenli araliklarda silinip temizlenmeyince gözüme çok pis geliyor,
Yataklık dolabı silinip tekrar daha düzenli olsun istiyorum. Ya bunlar aklıma gelenler gelmeyenler de var. Bazen her gün supurup sildiğim evimde örümcek ağı ya da karinca görüyorum psikolojim bozuluyor gerçekten
Sirke farkeder mi üzüm ,elma ? Yapayım canım. Birlikte yapınca insan daha da hevesleniyorBozma moralini öyle karınca tozdan olmaz sirke kat silme suyuna kokulu uçuğu yağlardan kat gelmeyebilirler o zaman.
Ortak bir günler yapabiliriz mesela pazartesileri camların önü alıncak perşembe dolapların üstü gibi herkes okusun bakalım ne diyolar güzel olur bence toplu yapınca hem keyifli oluyor hem diğerinin gözüne sokuyoruz
Kahve ben de içmedim bugün ,Çok güzel yağmur yağıyor tam kahvelik