Düzenli Evimiz & Hayatımız


örgü ben de severim, hatta 3 sene önce annemde çok kaldım ameliyat falan oldu eşim de burda değildi zaten.

deli gibi hep ördük, hediyeler ettik hatta annem sattı bile. o 7 iple , modeller falan yaparak şeyler bile örür. çok iyidir.

ben örgünün insana iyi geldiğine inanıyorum ve inşallah agva 2 ay ıcınde bıterse soba yanarken, orgu orerek artık dınlenmek ıstıyorum.

1 senedır kardesım sehır dısı evlılık olayı, dıger tum sorumluluklar ama en cok da agvaya tadılata gıt gel. cok yoruldum. haftaıcı ızın alıp gıdecek esım mesela, ben haftalardır gıtmıyorum bile ama yıne cok yorucu oluyor bana, hazırlıklar falan.
 
neyseki bulunmuş canım , inşallah iyi bi yer bulursun sahiplendirmek içinde
ay çok şükü.

hatta daha once ısteyen bırı oldu tam da ben bu adama vermısken. kadın baska kedı bulmus ama dun konustum ve ıkısıne de bakacak hem de ev ortamı. goruntulu de konustuk, evı de gordum

bugun doktora gıtmeden emınonune gıdıp kendım alacagım kedıyı. elımle teslım etmek ve ıcımın rahat etmesı ıcın. esıme ya da baskasına kalsa cok anlamsız ama ben dun kadın ben bakarım dıyınce nasıl agladıgımı gorsenız. ya da kayboldu dıye duyunca. hele kopek bogdu dıye.

kımse anlamıyor evlat gıbı buyutuyorsun, ve Allahın masum canı ayrıca. hassas olmak bile suç oluyor resmen.

sonra da doktora gideceğim.

Banu Çiftçi doktorum yıllardır. erken menopoz üzerine Now tv de bu sabah. 10:45 sanırım izlemenizi tavsiye ederim hanımlar.
 
herkese güzel bir gün diliyorum güzel ve rahat bir akşam geçirdim huzurla yani malum sebebi kedinin yaşıyor olması tabi.

biraz tv baktım, camasır yıkadım, camasırları katladım cok gec kalmadan uyudum bir gece önce hıc uyumamıstım zaten, gun boyu da hem grıp hem agla agla gecmıstı

doktordan sonra eve gelırım, yemek falan sonra anneme gıdecegız, domates soslarımı alacagım, onlar memlekete gıdecekler 1 hafta, gelın ıcın el opmesı ve gezme gıbı. 7-8 senedir gıtmedı annem zaten.

donuste babama ugrarım ayak ustu, emanet esyası var onu bırakacagım

sabah coplerı cıkardım, bulasık makınasını calıstırdım kedının maması falan. dus aldım yatak topladım.

ofıse tatlı aldım, kedı bulundu dıye ıstedıler :)

carsamba aksamı esımı agvaya gonderecegım ızın alacak. ben de haftaıclerı yemek derdım olmadan, hem bırıkmıs 2 haftalık utu ve temızlık ıslerımı yapacagım. kedının de ası zamanı geldı, onu falan halledecegım ben haftasonu da gıtmem sanırım agva ya. yorucu oluyor, kaynanamla da 2 gun orda olmak ıstemıyorum hem.

babama gıderım temızlık yaparım yemek gotururum dınlenırım arkadasımla bulusurum gıbı planlar cok daha keyıflı gelıyor :)
 
Screenshot_20241001-095017_One UI Home.jpg


Rengarenk ağaçların bir arada olduğu bir taraftan ölümü bir taraftan her şeyin geçici olduğunu anlatan bir tesellidir sonbahar.

Günaydın 🌼
 
X