Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şifayı kaptım sabaha geçer diyordum da geçmedi. Neyseki şükür çok ağır değil şimdilik
ağva daha soğuktur hasta hasta ne yapçan orda evde kal dinlen ben ofiste ısıtıcıyı açtım üşüdüm bugünherkese güzel bir gün diliyorum güzel ve rahat bir akşam geçirdim huzurla yani malum sebebi kedinin yaşıyor olması tabi.
biraz tv baktım, camasır yıkadım, camasırları katladım cok gec kalmadan uyudum bir gece önce hıc uyumamıstım zaten, gun boyu da hem grıp hem agla agla gecmıstı
doktordan sonra eve gelırım, yemek falan sonra anneme gıdecegız, domates soslarımı alacagım, onlar memlekete gıdecekler 1 hafta, gelın ıcın el opmesı ve gezme gıbı. 7-8 senedir gıtmedı annem zaten.
donuste babama ugrarım ayak ustu, emanet esyası var onu bırakacagım
sabah coplerı cıkardım, bulasık makınasını calıstırdım kedının maması falan. dus aldım yatak topladım.
ofıse tatlı aldım, kedı bulundu dıye ıstedıler :)
carsamba aksamı esımı agvaya gonderecegım ızın alacak. ben de haftaıclerı yemek derdım olmadan, hem bırıkmıs 2 haftalık utu ve temızlık ıslerımı yapacagım. kedının de ası zamanı geldı, onu falan halledecegım ben haftasonu da gıtmem sanırım agva ya. yorucu oluyor, kaynanamla da 2 gun orda olmak ıstemıyorum hem.
babama gıderım temızlık yaparım yemek gotururum dınlenırım arkadasımla bulusurum gıbı planlar cok daha keyıflı gelıyor :)
sağol canımGünaydın
Tüm hastalara acil şifalar diliyorum, çok geçmiş olsun
Evet yeniden aldımKızarmışsın
sendemi hasta oldun geçmiş olsun swettBen şifayı kaptım sabaha geçer diyordum da geçmedi. Neyseki şükür çok ağır değil şimdilik
aynen daha ıyılesmedım dahaağva daha soğuktur hasta hasta ne yapçan orda evde kal dinlen ben ofiste ısıtıcıyı açtım üşüdüm bugün
Yok abla ya. Yaparken eşim yanımdaydı dedim ki ona annen de yoğurt yapmayı ne kadar büyütüyor bende zor bişey sanıyordum baksana ne var şunu yapmakta dedim kibirlenmenin sonu bu oldu diye düşünüyorumhavalar soğuk üstüne kalın bişe örtmek gerekir yeterli sıcaklık oluşmamıştır mayalanması için
annem öyle olunca tepsiye sıcak su koyup onun üstüne koyuyodu mayalansın diye üstünü yine sarıyosun
Evet abla eşim hastaydı ondan kıza şimdi de bana geçtisendemi hasta oldun geçmiş olsun swett
Bilmiyorum ki verir mi. Ben hep fırında yaparım. Tutmadığı zamanda dediğim gibi ısıtır yine öyle yaparım. Bi sorun yaşamadım şimdiye kadarsweetgirlcandy Efser hani fırında buharlaşıyor ya az da olsa. Yukardaki rezistansa zarar vermez mi peki hep orda yapmak
Yok kız zaten sıcağa buhara dayanıklı daha iyi yer bulamazsınsweetgirlcandy Efser hani fırında buharlaşıyor ya az da olsa. Yukardaki rezistansa zarar vermez mi peki hep orda yapmak
Bazı şeyler ona özeldir ben yapmam öyle.Şu saate kadar yaptıklarım;
Kahvaltı
Bulaşık
ocak silme
ev süpürmek
çocukların odasını düzenlemek.
Çöpleri çıkarmak.
Eve bakıyorum detay isteyen o kadar iş var ki Nego varken her gün bir detay söylerdi onu kesin yapardık. Şimdi diğer islerden onlara sıra gelmiyor sanki .
Bonus Keşke sen bu konuya bir el atsan . Ne güzel olurdu