- 2 Ağustos 2013
- 34.154
- 101.689
Aktif Lora nirdesin gelmedin hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gündüz de oluyor grip olduğu zamanBilmiyorum ki bi dene istersen. Gece yatarken mi tıkanıyor kızının?
Buhar makinesi aç gece diyecektim bende iyi geliyor çünkü. Bi dene sabah benim burnum akıyordu baya limonu sürdüm kesildi burnum falan şu an iyi tıkalı değil. İyi gelebilir belkiGündüz de oluyor grip olduğu zaman
Sağol tatlım deneyeyimBuhar makinesi aç gece diyecektim bende iyi geliyor çünkü. Bi dene sabah benim burnum akıyordu baya limonu sürdüm kesildi burnum falan şu an iyi tıkalı değil. İyi gelebilir belki
Selam verildiyse almak gerek. Aleyküm selamSelam kızlar
Teşekkür ederim abla Cidden kimse sorsan hastageçmiş olsun canım büyük küçük herkes hasta
Teşekkür ederim abla sana da çok geçmiş olsunSağolasın canım
Geşmiş olsun canım
Sag ol canim
Sag ol canım sana da çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım
Bir kaç kez niyet ettim giremedim ya halsizim acayip acayip işlerAktif Lora nirdesin gelmedin hiç
Güç modunu mu açtın acaba yanlışlıklaBenim ekran siyah olmuş nasıl düzeltebilirim
TasarrufGüç modunu mu açtın acaba yanlışlıkla
Havalarda + etkiliyordur tabiBir kaç kez niyet ettim giremedim ya halsizim acayip acayip işler
Bi ara kızım kurcaladi telefonu o yapmıştır ama nasıl yaptıysa sadece burası olmuş diğer uygulamalar normalGüç modunu mu açtın acaba yanlışlıkla
O zaman gece modu açık uygulamanın. Nerden giriyorsun kk yaBi ara kızım kurcaladi telefonu o yapmıştır ama nasıl yaptıysa sadece burası olmuş diğer uygulamalar normal
Opera kullanıyorum canimO zaman gece modu açık uygulamanın. Nerden giriyorsun kk ya
Aa evet gece modu açılmış sen söyleyince baktım buldum canım teşekkür ederimO zaman gece modu açık uygulamanın. Nerden giriyorsun kk ya