- 12 Haziran 2019
- 18.025
- 109.248
- 36
Geçmiş olsun canımİdrar yolu enfeksiyonu oldum.. Felaket durumdayım..
İlaç alıyorum, nioli yağı kullanıyorum.
İyi geceler herkese.
Kaportayı düzeltince gelirim.
Zaten yarın sabah kahvaltıya misafirim var, selam veremeyebilirim.
Haydi selametle
Sağol canım sanada geçmiş olsunİdrar yolu enfeksiyonu oldum.. Felaket durumdayım..
İyi geceler herkese.
Haydi selametle
Aynen 40 beklenmez. 4 kasımda alırlar benceEvet sezeryan .
Bana ilkin ekim sonu kasım başı dedi .
11 kasımı zaten bulmaz .
40 . Haftayı beklemeye gerek yok demişti.
Geçmiş olsun yavruşİdrar yolu enfeksiyonu oldum.. Felaket durumdayım..
İyi geceler herkese.
Haydi selametle
Sanada kuzum terlemeye çalışİlaçları aldım yattım
Hepinize hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Şu sıra her şart uyumak için uyar banaSes etmeyin fazla emiiiiyatın dinlenin gece yatmaz sabah kalkmaz oluyorsunuz sonra
Şifa olsun sabaha toparlarsin inşallahİlaçları aldım yattım
Hepinize hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Doğru valla ya . Birazdan yatsam iyi olacakSes etmeyin fazla emiiiiyatın dinlenin gece yatmaz sabah kalkmaz oluyorsunuz sonra
Gerçekten mi ya? Gece uyumadan önce mi sürülecek?An itibariyle hastalık bana geçti neyse ben atlatırım bi şekilde ahseni kıyısından kurtardım valla ayağının altına limon sürmek her zaman işe yarıyor akan burnunu şıp diye kesiyor her zaman çabuk iyileşiyor
Ben hamileyken de kendime yapmıştım hemen geçmişti. Farketmiyor ne zaman sürdüğün. Limonu sıkıp sürüyorum peçeteyle zaten kuruyor hemen çorap giydiriyorum. Geçen babasından geçti ahsene sabah bi uyandı burnu akıyor şarıl şarıl sürdüm hemen kesildi. Akşam üstü geri başladı akmaya hemen yine sürdüm yine geçti. Hep bunu yaparım ben bide udi hindi veriyorum o da çok etkiliGerçekten mi ya? Gece uyumadan önce mi sürülecek?
Limonu duymamıştım. Harbi bonusun dedigi kivamdasinBen hamileyken de kendime yapmıştım hemen geçmişti. Farketmiyor ne zaman sürdüğün. Limonu sıkıp sürüyorum peçeteyle zaten kuruyor hemen çorap giydiriyorum. Geçen babasından geçti ahsene sabah bi uyandı burnu akıyor şarıl şarıl sürdüm hemen kesildi. Akşam üstü geri başladı akmaya hemen yine sürdüm yine geçti. Hep bunu yaparım ben bide udi hindi veriyorum o da çok etkili
Teveccühünüz efenimLimonu duymamıştım. Harbi bonusun dedigi kivamdasin