- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Yapalım en son yapacaktık sanki bisiler olduBeraber yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapalım en son yapacaktık sanki bisiler olduBeraber yapalım
Bazı tariflerde mayalı hamurlar yağlada açılır bir sorun olmaz ama yağ soğuksa mayanın tepkimesini azaltmış olabilirsinOndan mı aman ne bilem ya
Çay bu be aksın geçsin ne dizilirNiye öyle diyosun boğazıma dizilir
Canıma minnet kurtuldum dermişYa planımız ters teper de bizi unutursa
Hatırladım yok yarın kesin yapalım . Hangi dolabı döktün onu de heleYapalım en son yapacaktık sanki bisiler oldu
Öyleydi zaten çok iş yapmışım gibi diyince alındımÇay bu be aksın geçsin ne dizilir
Müge anlıya bağlama hemenBonus sana söz hakkı doğdu
Kendi giysilerimi döküp katlamadan geri koydumHatırladım yok yarın kesin yapalım . Hangi dolabı döktün onu de hele
Valla bilmiyorum ki en son yoğurma bitince 2 yemek kaşığı yağ koyun diodu kaç kere okudum mayalandiktan sonra anladım orayı son kez baktiydim meğer mayalanmadanmisYogurduktan sonra niye yağ konuluyor
Aman boşver bak ben bi bardak daha içtimÖyleydi zaten çok iş yapmışım gibi diyince alındım
Kabarması iyiydi efserimBazı tariflerde mayalı hamurlar yağlada açılır bir sorun olmaz ama yağ soğuksa mayanın tepkimesini azaltmış olabilirsin
Kabarması nasıl
28 Ekim yarım gün olur hep. Sezeryan mı olcan seda. 39 da alıyorlar genelde ilk doğumdatakvime baktımda.
28 ekim yarım gün olabilirmiş.
29 ekim de cumhuriyet bayramı .
Galiba benim doğum ya çarşamba ya perşembe ya cuma bu üç günden birinde olabilir.
Yani 29 ekim sonrası .
37. Haftam da kontrole gittiğimde sorayım.
( şuan zaten 34 oldum.)
Evet sezeryan .28 Ekim yarım gün olur hep. Sezeryan mı olcan seda. 39 da alıyorlar genelde ilk doğumda
İKimiz plates matında kapışalım diyosun
Geçmiş olsunİdrar yolu enfeksiyonu oldum.. Felaket durumdayım..
İlaç alıyorum, nioli yağı kullanıyorum.
İyi geceler herkese.
Kaportayı düzeltince gelirim.
Zaten yarın sabah kahvaltıya misafirim var, selam veremeyebilirim.
Haydi selametle