- 12 Haziran 2019
- 18.049
- 109.323
- 36
Aslında düşündüm. Ama dedim işe yarayacağı tutar da kapıların rengi giderPembe mavi deterjan var ya hahahhaha şaka şaka en son kapıyı çamaşır suyuyla sildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında düşündüm. Ama dedim işe yarayacağı tutar da kapıların rengi giderPembe mavi deterjan var ya hahahhaha şaka şaka en son kapıyı çamaşır suyuyla sildim
Sadece çamaşır suyu mu katayım canım?Pembe mavi deterjan var ya hahahhaha şaka şaka en son kapıyı çamaşır suyuyla sildim
Aman zaten bi günde kurutma makinesinfe beklemisti yeterOrdan da koltuğa alsaydın da 1 gün de orda bekleseydi
Makinaya atsaydın yıkansınlar çünkü tekrar kirlenmişlerdirAman zaten bi günde kurutma makinesinfe beklemisti yeter
Kız tüm gün yattımBonus görüyor musun bişey yapmadım diyor
Geçmiş olsunDışarı işlerini bugün eşim hal etti bende gün boyu dinledim yemek bile yapamadım
Akşam üzeri çamaşır katlayıp yerleştirdim o kadar mutfağı ev halkı elbilirliğiyle topladı inşallah yarın düzelmiş olurum
Gel milföyden waffle yaptım Ssero bu hanımefendi de 2 tost yemiş doymamışBugün hiç bir şey yapamadığım bir gün oldu
İkindi sonrası kalktım evi topladım️
Her yeri bi süpürgeyle geçtim ️
Otırma odası mutfak antre dış kapı eşiğini sildim ️
Mutfağı topladım kirli bulaşıkları makineye koydum ️
Eşim geldi yemekleri ısıttım️
Oğlumu yedirdim ️
Bulaşıkları makineye koydum çalıştırdım ️
Diğer birkaç tencere tavayı toparladım ama yıkamadım
Oğlumun aile etkinlik ödevi vardı onu yaptık beraber ️
Banuosunu yaptırdım ️
Şimdi uykuya geçiyor
Karnım ağrımaya başladı
Bi sıcak çay da bana veren olsa güzel olurdu
Börekle ugrasma kendine bi gözleme yap cayla ye.Katlamam gereken bir ton çamaşır var.
Yapmak istediğim bir börek.
Doyursam iyi olur diye düşündüğüm garnım var bir de.
Tavsiyeleri alırım birer dal
Ay yok hic biseyi miss gibi kokuyolardı kurutma makinesinde bisey olmuyo önceden balkonda unuturdum bi daha yıkardımMakinaya at yıkansınlar çünkü tekrar kirlenmişlerdir
Ahh çok teşekkür ederim canımm fotoğrafı bile çok iyi geldi
Çok geçmiş olsun bende böyleydimBugün baygınlık geçirir gibi yuyudum hiç gözümü açamadım inşallah canım8k
Yohh şimdi de kızılcık şerbeti ni izliyorum kalkamamKalk hadi kalk
BEnimki de anca bittiYohh şimdi de kızılcık şerbeti ni izliyorum kalkamam
Yaa o milföy müydü. Get o güzel olmuyorGeçmiş olsun
Gel milföyden waffle yaptım Ssero bu hanımefendi de 2 tost yemiş doymamış
Börekle ugrasma kendine bi gözleme yap cayla ye.
Ay yok hic biseyi miss gibi kokuyolardı kurutma makinesinde bisey olmuyo önceden balkonda unuturdum bi daha yıkardım
Biz 2 güne bölüyoruz yoksa izlicek dizi kalmıyor sjsjsjBEnimki de anca bitti
Hakettiysem eyvallah baygın gibiydim yaptığım işleri de öylesine yapar gibi yaptımZopa istiyor Gonulmeyvesi
Bende bugün yeme işini 4 te kapattımGArnımı doyurdum
Çamaşırı katladım
Börektev vazgeçtim yatıcam
Arap sabunlu yada beyaz sabunKapı ve koltuk başlarını sileyim diyorum. Siz neyle siliyorsunuz?
Arap sabunu mu yoksa sirke mi mesela karar veremedim .
Yoo güzel oluyo ben seviyorumYaa o milföy müydü. Get o güzel olmuyor
Bende 10 bucukta kapattım ama açımBende bugün yeme işini 4 te kapattım
Şuan biraz açım
Milföy hamuru çok iyi değil mi yaaGeçmiş olsun
Gel milföyden waffle yaptım Ssero bu hanımefendi de 2 tost yemiş doymamış
Börekle ugrasma kendine bi gözleme yap cayla ye.
Ay yok hic biseyi miss gibi kokuyolardı kurutma makinesinde bisey olmuyo önceden balkonda unuturdum bi daha yıkardım