- 30 Ocak 2017
- 12.662
- 193.649
Ahahha sen beni böyle seveceksen hep geleyim yaKedi sen dede ben topiğe geldiğin için sevim dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahha sen beni böyle seveceksen hep geleyim yaKedi sen dede ben topiğe geldiğin için sevim dedim
Ahahha sen beni böyle seveceksen hep geleyim ya
Ula hergün iyi kötü şurdayız şöyle bir iltaf görmedikKedi sen dede ben topiğe geldiğin için sevim dedim
Topiğin hanımları hele güzelliklere bak yerdeki de gebeler
EvetMayalımıydı
Ben pek güzel poğaça yapamam daKalkmamış bunu diyen.
La tarif diyince ne katılıyor acaba dedim hergun bisi çıkarıyorlar ya
Gözlerimizin önünde birbirlerini seviyorlarNe oluyor burda
Belki mayada bir sıkıntı olmuşdur
Şimdi şöyle bir şey oldu ondan olabilir mi yoğurduktan sonra en son yağ koy yoğur diyor. Ben onu unuttum sardım sarmaladım 10 dk geçmişti hamur kabarmıştı gittim havasını indirdim yağ koydumBelki mayada bir sıkıntı olmuşdur
AfferinŞimdi şöyle bir şey oldu ondan olabilir mi yoğurduktan sonra en son yağ koy yoğur diyor. Ben onu unuttum sardım sarmaladım 10 dk geçmişti hamur kabarmıştı gittim havasını indirdim yağ koydum
Ondan mı aman ne bilem yaAfferin
Yogurduktan sonra niye yağ konuluyorŞimdi şöyle bir şey oldu ondan olabilir mi yoğurduktan sonra en son yağ koy yoğur diyor. Ben onu unuttum sardım sarmaladım 10 dk geçmişti hamur kabarmıştı gittim havasını indirdim yağ koydum
Beraber yapalımDolabim çok karıştı bisey ararken sinir bastı hepsini alt üst ettim yarın orayla ilgilenicem. Gözümde çok büyüdü
Bir kaç ay uğramasak bize ne der acepGözlerimizin önünde birbirlerini seviyorlar
Niye öyle diyosun boğazıma dizilirÇok iş yapmışım gibi çay içiyorum
Ya planımız ters teper de bizi unutursaBir kaç ay uğramasak bize ne der acep
Yüzümüz eskidi ondan