Düzenli Evimiz & Hayatımız

kızlar adamla kavga ettım, esıme caktırmadım ama eger ben megıllı olsam resmen bana yururdu bu serefsız ınanın

ha bekar olsam da aynısını yapardım agzının payını verırdım benı ıyı bılırler yumusak bırıyımdır ama tersım pıstır yuzunu falan tırmalayıp karakolluk olurum gozum gormez yanı.

neyse tek guzel sey, benım hem erkek olarak hem de emanete sahıp cıkamadı dıye carlamamdan sonra kedıyı buldu. bır halat dukkanına saklanmıs. ıplerın arasında kendım gordum kuzum ya korkmus. dukkanına al dedım pencerelerı kapattırdım yıne kacmasın dıye. mama da verdı.

ısteyen bır aıle vardı ama onlar da ıkı gunde bulmus bır baska kedı. ben getırecegım, bır sure bır plan dusunecegım bakalım. orda bırakmayacagım yani. gerekirse işyerımde bıle beslemeye calısırım valla
 
İşlerim bitti ama daha yemek yapmadım. Bi kahve içeyim biraz ders yapayım dedim 🤗
IMG20240930165316.jpg
 
çok sagol

gozumde degıl valla uykusuzluk da hastalık da.

yavru bulundu ya , ölmemiş ya, kendımı sorumlu hıssetmyorum ya ustumden kocaman bır yuk kalktı

ona bır yer bulmam lazım, evet bır yuk ama öldugunu dusunmek, gece boyu yagmur yagdı ben agladım cok uzuldum cok. bılmıyorum cogunuz annesınız ve benı anlarsınız sanırım. buyutmemıs olsanız da belkı bır hayvan.

cok kucuk aldıysanız, bır de annelık yoksa, onu bebek gıbı goruyorsunuz, eee zaten emek de verıyorsunuz, sıze muhtac bır canlı, Allah bızlerı ustun yarattıysa onları korumamız gerekır dıye dusundugumden... kısacası tum duygular ıle kendımı paraladım herkes bana sen kendını paraladın onu buyutmek ıcın de sahıplendırmek ıcın de, uzulme dese de dun aksam ve ozellıkle bugun oglene kadar agladım ınanın.
 
Eşim işten aldı öğlen iş yerinde tavuk suyu çorba içmiştim toktum. Bütün eklemlerime boğazıma viks sürdüm. İlaç içtim battaniye yorgan altına girdim. Su gibi olmuşum terlemişim ama öyle böyle değil. az önce uyandım bi duş aldım.

Şimdi iyiyim gözüm açıldı ağrılarım yok şuan Elhamdülillah

Hemen sizlere yazayım dedim. Sizleri okuycam. Hepinize çok teşekkür ederim canlarım :KK68:
 
Bugün yaptıklarım
💐Üst kat odaları topladım
💐tuvalet ve banyoları yıkadım
💐bulaşık makinesi çalıştırdım
💐öğle yemeği hazırlandı
💐salonu toplayıp süpürdüm
💐balkonu süpürdüm
💐girişi düzenleyip yıkadım
💐5 kilo ezme yaptım kışlık
💐Akşam yemeği hazırlandı
Mutfağım dağınık çay demlemeye kalkınca temizleyeceğim
 
X