- 25 Ekim 2013
- 7.952
- 18.874
- 50
olsun seninkide biraz büyük olurEvet abla kadın 26 diyor benim sayı 29 çıkıyor hahahaha sık iğne pek ileri gitmiyor yavaş uzuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun seninkide biraz büyük olurEvet abla kadın 26 diyor benim sayı 29 çıkıyor hahahaha sık iğne pek ileri gitmiyor yavaş uzuyor
maşallah sana parecim ellerine sağlık ne güzel kışlıklarını yaptın, Allah güzel günlerde yemeyi nasip etsinGunaydinnnnn ⚘❤⚘❤⚘
Bugün günlerden pekmez kaynatma günü
Koş pare koş
Pare kos Hale lale jale coş
Teşekkürler Bonusum ❤❤MssPARE kolay gelsin şifa olsun inşallah
Amin ablacığım inşallah sağlıkla yiyelimmaşallah sana parecim ellerine sağlık ne güzel kışlıklarını yaptın, Allah güzel günlerde yemeyi nasip etsin
sağol loracım salgın varmış herkes hasta ,sen dikkat et iki canlısınGeçmiş olsun abla aman dikkat et
aynen canım herkes elinden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyodur,Amin ablacığım inşallah sağlıkla yiyelim
Herkes kendince hazırlık yaptı herkes huzur ve sağlıkla tüketsin yaptıklarını ⚘⚘
Geçmiş olsun ablahayırlı sabahlar ,
hayırlı cumalar
benimde boğazım hala kötü antibiyotik vardı yarım paket onu içiyorum soğuk algınlığı ilacıda alıyorum
boğaz spreyide var yinede tam düzelmedi ilaçlar bitsin geçmezse pazartesi iş yeri doktoruna çıkarım artık
Geçmiş olsun canım çok şükür önemli bir şey yokmuşKızlar şimdi doktordan çıktık
Elhamdülillah temiz miş enfeksiyon kaynaklı önceki sonuçlar o şekilde çıkmış bi sıkıntı yok dedi
Allahım tüm hastalara şifa versin
Doktor bizi dün aramış hatta boşuna yorulmayın sonuçlar temiz diye ama ulaşamamış
Allahım bekleyiş içinde olanlara hayırlı haberler göndersin
Geçmiş olsun dikkat et çok yorma kendini biraz dinlensen belki iyi gelirOkula gittim yürüyüş yaptım geldim.
İyi mi ettim kötü mü ettim bilmem pert oldum yatirim
Ya evet ne aksiyonluydu ilk yazacam diyeLidlaylim kıyamam sen demiştin dimi bi rahat salatanın suyunu yiyemedim diye hahhaha
Evet canım çok şükür çok teşekkür ederimmGeçmiş olsun abla
Geçmiş olsun canım çok şükür önemli bir şey yokmuş
Geçmiş olsun dikkat et çok yorma kendini biraz dinlensen belki iyi gelir
Nane Limon Kabugu gecmis olsun canım
Gözümden kaçan varsa kusura bakmayın Rabbım tüm hastalara kalıcı şifalar versin
Ayyy en sevdiğim, çok kolay gelsin. Bereketli olsunGunaydinnnnn ⚘❤⚘❤⚘
Koş pare koş
Çok saolasin canım benim ❤⚘Ayyy en sevdiğim, çok kolay gelsin. Bereketli olsun
Kolay gelsinGunaydinnnnn ⚘❤⚘❤⚘
Koş pare koş
Sık iğne ile yapılan işler çok zor ve sıkıcı geliyor bana kolay gelsin sanaEvet abla kadın 26 diyor benim sayı 29 çıkıyor hahahaha sık iğne pek ileri gitmiyor yavaş uzuyor