- 11 Nisan 2007
- 83.023
- 481.828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kokusu geldiO Karışıma biraz da sirke kat çok iyi geliyor
Nimete kusulmaz bi tatlı kaşığı şifa niyetineKokusu geldi
Ay aynı yuruyemedikce sinir basıyor küçük keçi de kocam gshsdjdkkssk
AminPazartesi fizik bitiyor babamın tedavisi uzatılır mi bilmiyorum
Allahim..Bu günün hürmetine cuma günü duaların red olunmayacağı o saat o an hürmetine minarelerden yükselen selâ ve ezan hürmetine Rabbim sağlığımızı bozmasın gerisi olup gidiyor
RABBIM yatırmasın düşürmesin muhtaç etmesin kimseyi kimseye sevdiklerimizi korusun kollasın bütün muhammed hurmetini... el açıp dua eden şifa bekleyen herkese şifalar yagdirsin mevlam
Neguzel betimledin fotoğrafımı görmüş kadar oldu herkesYanlar falan hep şiş her yer şiş
Geçmiş olsun namemYirmilik diş çektirdim randevum vardı
Evi topladım
Çamaşır katlıyorum şimdi
Eşim evde bugün çocukları o getirip götürür
Çocuklar nasıl ahiretliğimNeguzel betimledin fotoğrafımı görmüş kadar oldu herkes
Çok geçmiş olsun canımKızlar şimdi doktordan çıktık
Elhamdülillah temiz miş enfeksiyon kaynaklı önceki sonuçlar o şekilde çıkmış bi sıkıntı yok dedi
Allahım tüm hastalara şifa versin
Doktor bizi dün aramış hatta boşuna yorulmayın sonuçlar temiz diye ama ulaşamamış
Allahım bekleyiş içinde olanlara hayırlı haberler göndersin
sağol canım bal yiyorum ,ada çayı içiyorum zencefilim yok bugün pazara gidince bakım varsa alırımpapatyamm abla geçmiş olsun. Bi tane de bir bardak sıcak suya bir çay kaşığı bal, kaşığın ucuyla toz zencefil ve yarım limon suyu sıkıp içsene. O da boğaz ağrısına iyi geliyor inşallah
Çok geçmiş olsunsağol canım bal yiyorum ,ada çayı içiyorum zencefilim yok bugün pazara gidince bakım varsa alırım
Hoş buldum canım iyiyim şükürAh canım benim çok teşekkür ederim elhamdülillah iyi oldu yarın son bi sonuç göstericez boynunda ki şişler de indi çok az kaldı elhamdülillah
Aminn canımm Allah razı olsun sen Bayadır yoktun sanki hoşgeldin nasılsın
Geçmiş olsun ablahayırlı sabahlar ,
hayırlı cumalar
benimde boğazım hala kötü antibiyotik vardı yarım paket onu içiyorum soğuk algınlığı ilacıda alıyorum
boğaz spreyide var yinede tam düzelmedi ilaçlar bitsin geçmezse pazartesi iş yeri doktoruna çıkarım artık
Beni kınayan pp ne baksınNeguzel betimledin fotoğrafımı görmüş kadar oldu herkes
sağol canım ben çabuk hasta olanlardanım faranjit oluyorum normal grip deil oda antibiyotiksiz geçmiyoÇok geçmiş olsun hemen atlatırsınız inşallah, mevsim geçişlerinde hastalık bazen kaçınılmaz oluyor ne yazık ki
geçmiş olsun nane 20 lik dişler genelde çabuk çürüyo sağlam bi diş deil herkes çektiriyoYirmilik diş çektirdim randevum vardı
Evi topladım
Çamaşır katlıyorum şimdi
Eşim evde bugün çocukları o getirip götürür