- 28 Ekim 2022
- 6.794
- 17.388
- 178
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım işine gücüne kalbine ferahlık versin.Okula falan çıkmadım.
Kafam yeterince bozuk tatsız bir gündeyim.
Oturdum çanta modelleri izledim herkes fırtınayı başka türlü dindiriyor.
Günümün içine kimsenin etmesine izin vermek istemiyorum.
Kalktım evi 1 saat toplayıp ablama gidicem yanıma alırım iplerimi bakim ne başlarsam artık
Geçmiş olsun bonusum Allah kalbine ferahlık versinAkşam üzeri banyoyı temizledim oturdum çay içmeye belim ağrımaya başladı oturduğum pozisyon da iyice fena yaptı uzandım bir şey yapamadım.
Geçmiş değil sadece tetikte bekliyor birden ağrı vuruyor.
Geçmiş olsun canım aman dikkat etŞükür bir zararım yok şimdilik bonusumm benimde pek bu gün keyfim yok. Ihlamur yaptım ofiste içiyorum. Hafif bir baş ağrısı ve boğaz ağrısı var.
Allah yardımcın olsun canımDiş yüzünden zor bir gün geçiriyor kızım. Tuvalete bile zar zor gidebildiğim bir gün. Kucağımdan asla inmiyor. Ben bugün yokum.
Dün fazla uyuyanlar bugün gebe limonsuzum dost acı söylerBen biraz iş yaptım sonra uyudum yine şimdi çocuklar öğle yemeğine geldiler , sonra devam edicem .
Valla psikolojik olarak zorlanıyorum baya. Benimki zor bi çocuk yemesi hareketleri bi daha göze alamam gibisweetgirlcandy tek çocuk düşüncesinin olumlu yönlerini bana da sayar mısın :)
Uyumaya mıBen biraz iş yaptım sonra uyudum yine şimdi çocuklar öğle yemeğine geldiler , sonra devam edicem .
aynen canım Allah korudu bizim elimizden o an için bişe gelmedi şok geçirdik hepimizpapatyamm abla Allah korumuş gerçekten okurken korktum ki sizi düşünemiyorum bile
sağol canım Allah korudu kimsenin başına gelmesin çok kötüydüpapatyamm Abla cok geçmiş olsun Allah korumuş