- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
Kaç yaşındaValla psikolojik olarak zorlanıyorum baya. Benimki zor bi çocuk yemesi hareketleri bi daha göze alamam gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yaşındaValla psikolojik olarak zorlanıyorum baya. Benimki zor bi çocuk yemesi hareketleri bi daha göze alamam gibi
Domol :) yağ sökücü olan vardı ankstre için onu kullandım. Ama biraz köpürmesinden dolayı ilgi çekiyor gibi geldi bana öyle aman âman bi olayı yok pareKızlar temizlik yapicam köklü büyük temizlik
Instagramda dolasirken denk geldi Domal diye koktuk temizleme köpüğü varmış kullandınız mi denediniz mi memnun kaldınız mı
Yada önereceğiniz ne var koltuk kanepe silmek için ???
Bahcedeki kanepe koltuklar bütün yaz pencere açık kapı açık gelen giden baya kirlendi sileyim dedimDomol :) yağ sökücü olan vardı ankstre için onu kullandım. Ama biraz köpürmesinden dolayı ilgi çekiyor gibi geldi bana öyle aman âman bi olayı yok pare
Duymadım paremmKızlar temizlik yapicam köklü büyük temizlik
Instagramda dolasirken denk geldi Domal diye koktuk temizleme köpüğü varmış kullandınız mi denediniz mi memnun kaldınız mı
Bende sirke parlatıcı birazcık sıvı deterjanla silerim aynısını yapayım bariDuymadım paremm
temizlik yaptığımda koltukları şöyle üstten silerim hep. Asperox yüzey temizleyicisiyle
Annemde bulaşık makinası tabletini sıcak su da eritir sonra üstüne soğuk su ekler ılıtıp onla siler. Güzelde temizlediğini söyler dene istersen canımBahcedeki kanepe koltuklar bütün yaz pencere açık kapı açık gelen giden baya kirlendi sileyim dedim
Geçen yıl yıkamıştık bu yıl kalsın dedim
Sanırım çok kullanan da yok memnun olan da canım benim
Koltukta denemedim bunu ama mutfak dolaplarını sildim fena olmadıAnnemde bulaşık makinası tabletini sıcak su da eritir sonra üstüne soğuk su ekler ılıtıp onla siler. Güzelde temizlediğini söyler dene istersen canım
Ay ne ameliyatı ne oldu kiKızlar benim minnoşum ameliyattan çıktı.
Teyzoşum minik yavrum çok daha iyi olacak
Çok teşekkür ederim destekleriniz için iyiki varsınız
En güzeli beyaz sabunla oluyor kiri de alıyor pare bir de makine varsa çeksen mis gibi olur.Koltukta denemedim bunu ama mutfak dolaplarını sildim fena olmadı
Deneyecem
Parem ben bulaşık tableti ile silerdim hep. En son arap sabunu ile sildim çok güzel oldu. Kokusunu sevmiyorsan başka bir aroma kat biraz içine kalmıyor kokuKızlar temizlik yapicam köklü büyük temizlik
28 aylıkKaç yaşında
Daha küçükmüş ama düşünmemen normal:)28 aylık
Demi bence de. Nasip yaa bakalımDaha küçükmüş ama düşünmemen normal:)
Rabbim yanında olsun Sağlıkla sorunsuz kalıcı şifalarla çıksın ameliyattan ve sağlıkla evine sevdiklerinin yanına dönsün kuzucukCanım kadınlar. Kuzenimin 3 yaşında kızı bir kaç gün içinde kalp ameliyatı olacak bugün yatış yaptılar. Dualarınıza onu da eklerseniz sevinirim. Hatırlarsanız doğduğunda da yoğun bakım süreci olmuştu down sendromlu meleğimin o zamanda dua etmiştik hep birlikte
Makine vardı loracim kardesime vermiştim temizliğe kadın geliyor oda o bozmuş iyi oluyordu sildikten sonra üstünden çekmekParem ben bulaşık tableti ile silerdim hep. En son arap sabunu ile sildim çok güzel oldu. Kokusunu sevmiyorsan başka bir aroma kat biraz içine kalmıyor koku
Kızlar benim minnoşum ameliyattan çıktı.
Teyzoşum minik yavrum çok daha iyi olacak
Çok teşekkür ederim destekleriniz için iyiki varsınız