- 2 Ağustos 2013
- 34.124
- 101.506
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnstagramda bi sayfa var bitkisel şeyler yapıyor öneriyor. Kuyruk mix kremi var anneme de almıştım bel ağrısına falan çok iyi geliyor. İstersen atayım bak bi sayfaya
Uzm. Cengizhan GÜLLÜZ (@kurtulusorman.ciftligi) • Instagram photos and videos
680K Followers, 106 Following, 403 Posts - See Instagram photos and videos from Uzm. Cengizhan GÜLLÜZ (@kurtulusorman.ciftligi)www.instagram.com
Çok haklısın bu konuda. Eskiden kafama takıp durur sürekli kurardım şimdi diyorum ki ne canımı sıkacam bunlar için
selamlarKızlar bonusa da attım şimdi. Bu sayfada yok yok. Ben biraz bitkiselciyim. Kendisi yüksek lisans yaptı bu alanda baya tecrübeli, geri dönüşler çok iyi. Mesela bi kav mantarı kremi var yani yok yok her şeye iyi geliyor. Bende aldım sezeryan dikişime sürdüm 2 kere resmen kayboldu izi az bişey kaldı. Yanık izi vs iyi geliyor. Ve çok şeye. Reklam yapar gibi oldum
680K Followers, 106 Following, 403 Posts - See Instagram photos and videos from Uzm. Cengizhan GÜLLÜZ (@kurtulusorman.ciftligi)www.instagram.com
Takip ediyormuşum da hiç görmemişim gönderi falan benle etkileşmemişKızlar bonusa da attım şimdi. Bu sayfada yok yok. Ben biraz bitkiselciyim. Kendisi yüksek lisans yaptı bu alanda baya tecrübeli, geri dönüşler çok iyi. Mesela bi kav mantarı kremi var yani yok yok her şeye iyi geliyor. Bende aldım sezeryan dikişime sürdüm 2 kere resmen kayboldu izi az bişey kaldı. Yanık izi vs iyi geliyor. Ve çok şeye. Reklam yapar gibi oldum
Canın sağolsun bonusummTiniminimavihanim tinnoşum dalgınlıkla sizin topiğe yazmışım
Takibe aldım bende swetimm hiç rastlamadım bu sayfaya. 4 arkadaşım takip ediyormuşKızlar bonusa da attım şimdi. Bu sayfada yok yok. Ben biraz bitkiselciyim. Kendisi yüksek lisans yaptı bu alanda baya tecrübeli, geri dönüşler çok iyi. Mesela bi kav mantarı kremi var yani yok yok her şeye iyi geliyor. Bende aldım sezeryan dikişime sürdüm 2 kere resmen kayboldu izi az bişey kaldı. Yanık izi vs iyi geliyor. Ve çok şeye. Reklam yapar gibi oldum
amin canım çok sağol
evet çok kötü şeyler geçirdik hamdolsun hiç birimize bişey olmadı olabilirdide Rabbim korudu, yani polis ve kovaladıkları kişiyle aramızda 2 mt. var yok bi oraya bi buraya koşuyolar ben çocuk kucağımda ne tarafa gitsem diye şaşırdım çöktüm bi arabanın dibine korkudan en azından silah atarlarsa bize gelmesin diye Allahtan çabuk yakaladılar bide adamın elinde heralde bişe yoktu yoksa o rastgele ateş atardı ondan çok korktum polisler bilinçli kolay kolay silah sıkmazlar
Evet evet bu adam diyor ki. Kuyruk yağı tıkalı damar vs varsa kan akışı sağlıyor oraya diyorhacamatçı abla da kuyruk sardırıyor ağrıyan kan çıkmayan yere şifa demek
Valla bilmiyorum ama bu kav mantarı kremi işe yarayabilir isterseniz instagramdan yazın yardımcı oluyor. Çatlaklara falan öneriyor belki varise de iyi geliyor olabilirselamlar
ilk defa variz kırmızı cızgıler goruyorum kendımde.
buna ne uygulamam lazım ?
Takip ediyormuşum da hiç görmemişim gönderi falan benle etkileşmemiş
Ablam senin gibi o demişti bu sayfayı
Bende nerde gördüm bilmiyorum bayadır ediyorum takipTakibe aldım bende swetimm hiç rastlamadım bu sayfaya. 4 arkadaşım takip ediyormuş
Faydalanmışlar sana dememişlerTakibe aldım bende swetimm hiç rastlamadım bu sayfaya. 4 arkadaşım takip ediyormuş
Bu hafta az ısınacak burası sonraki haftaya inşallah tek çıkardığım battaniyeKışlıkları çıkaran var mı Ahseninkileri çıkardım cumartesi günü ortalık savaş alanı gibi oldu. Küçükleri saklıyordum verdim annemin komşusuna işe yarasın evde durana kadar. Bizimkiler kaldı gözüm korkuyor ütü çıkacak diye
Evet ya ısınacak diyorlar da burada dahil mi bilmiyorum bakmadım da hava durumuna resmen sonbahar değil kışa geçtik bizBu hafta az ısınacak burası sonraki haftaya inşallah tek çıkardığım battaniye
tamam teşekkür ederimValla bilmiyorum ama bu kav mantarı kremi işe yarayabilir isterseniz instagramdan yazın yardımcı oluyor. Çatlaklara falan öneriyor belki varise de iyi geliyor olabilir
hepsini mi verdin saklayaydın bir süre daha lazım olursaKışlıkları çıkaran var mı Ahseninkileri çıkardım cumartesi günü ortalık savaş alanı gibi oldu. Küçükleri saklıyordum verdim annemin komşusuna işe yarasın evde durana kadar. Bizimkiler kaldı gözüm korkuyor ütü çıkacak diye
Valla saklıyordum abla sonra dedim ben 2.yi düşünmüyorum Ahsen canı sağolsun yordu beni verdim gitti. Bir kaç anı olarak aldım bazılarınıhepsini mi verdin saklayaydın bir süre daha lazım olursa