- 11 Nisan 2007
- 82.941
- 481.346
Yani evde yediğim kadar yiyorum aslında ama evde herşey elinin altında olunca heralde insan rahatlıktan acıkmıyor
seni okuyunca iç sesimde yankılanan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani evde yediğim kadar yiyorum aslında ama evde herşey elinin altında olunca heralde insan rahatlıktan acıkmıyor
Yaban ellerdeyim bonus üzme beniseni okuyunca iç sesimde yankılanan
Yaban ellerdeyim bonus üzme beni
Kv olsa yerim ya. Kv nin annesi ve kız kardeşleriKız takılıyorum ya nerdesin sen kv de mi
SARILARIN FILIZ zaten yazmışsınız stres en büyük etken zaten. Ben herkese diyorum sakin ve rahat olursanız her türlü geçersiniz. Diğer türlü insan bildiğini unutuyor panikle başka hareketler yapıyor
Pinhoş ve ütüÜtü yaptım
Yemek yaptım
Geçmeyen bir baş ağrısı var.
Her fırsatta yatıyorum.
Ama ütü yaptım.
Ütü
Ne çabuk unuttun biriktirdiğin ütüleri ara verince bizlerin unuttuğunu mu sandın sen heePinhoş ve ütü
Ben geldiiiiiiim
Parisim nasılsın baban nasıl geçmişte tam anlayamadım hastanede yatmış sanırım iyi mi şimdi
Swetim aman iyi olsun canım benim bir daha gitme ama döveriz haaa❤Hoş buldum pareeeem bende yazmıştım sana şimdi çok şükür yolunda her şey
Ahahahaha hala birikmiş duruyor abla Pinhoş ütülenecekleri taşıyordu ya ordan oraya ordan oraya her ütü dediğinde aklıma o geliyorNe çabuk unuttun biriktirdiğin ütüleri ara verince bizlerin unuttuğunu mu sandın sen hee
Çok şükür iyi olmasına sevindim paremKuzum babamın beynine pıhtı attı baya zorlu zamanlar atlattık şükür geçti gitti Allah bir daha yasatmasin ne bize ne kimseye fiziğe gidiyoruz yürümede sıkıntı vardı fizik şükür iyi geldi biraz topladı kendini daha iyi okucak inşallah ⚘
Swetim aman iyi olsun canım benim bir daha gitme ama döveriz haaa❤
❤❤Çok şükür iyi olmasına sevindim parem
Oyy geçmiş olsun parem yakın olsak koşa koşa gelirdimbiriniz bol acılı limonlu çorba yapsın bana
Üşüyorum donuyorum ve acıktım
Ahhh ahhh uzaktayız herkesleOyy geçmiş olsun parem yakın olsak koşa koşa gelirdim
Canım yaaa gecmis olsunbiriniz bol acılı limonlu çorba yapsın bana
Üşüyorum donuyorum ve acıktım