- 2 Ağustos 2013
- 34.124
- 101.506
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok özledimmmmYettiiiiim
Bende çok özledim sizleriiiiiÇok özledimmmm
Hoşgeldin şekerciğim
Hoş buldum efenim onlarda her şeye burdalarEki Görüntüle 3481855
Ziyaretcilerde hoşgeldine gelmiş
Baze bunların kayınvalide topluluğu olarak düşünüyorumHoş buldum efenim onlarda her şeye burdalar
Demi çok ortak yönleri var takiptelerBaze bunların kayınvalide topluluğu olarak düşünüyorum
Benimki takipi ayrı bir severDemi çok ortak yönleri var takipteler
Ooo benimki de az değilBenimki takipi ayrı bir sever
sweetgirlcandy canimmmm inan bunu paylaşırken aklımdan geçtin biliyormusun dualar bölümünde çok beraber olduk. gelse keşke dedim ayyy çok mutlu oldum geldiğine nasılsın iyimisin kuzummmmbonusumm
Görmeden, yan yana olmadan, gönül bağı ile dualarda buluşmak Elhamdülillah
Rabbim daim eylesin aminnnn
Eki Görüntüle 3481821
Yaaa ablam iyiyim şükür abla koşturmaca ile geçiyor günler sen nasılsınsweetgirlcandy canimmmm inan bunu paylaşırken aklımdan geçtin biliyormusun dualar bölümünde çok beraber olduk. gelse keşke dedim ayyy çok mutlu oldum geldiğine nasılsın iyimisin kuzummmm
Yok sabah hiç bakmadım dün gece vardımsweetgirlcandy itiraf et 108 kişi içinde varmıydın
Mesaj attım bakalım verecekler misweetgirlcandy proluğunu alabiliyorsun diye biliyorum
İyi olmana sevindim ablam bende iyiyim şükür ev, iş devam ediyoruz koşturmacaYaaa ablam iyiyim şükür abla koşturmaca ile geçiyor günler sen nasılsın
Yaaa sweet hoş geldin 2 gün önce aklıma gelmiştin napıyor acaba diyeGünoooooooooooş
Yaaa kalp kalbe karşı demek ki hoş buldumYaaa sweet hoş geldin 2 gün önce aklıma gelmiştin napıyor acaba diye