Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dedim ki bugun yaptıklarımı tek tek destan gibi yazicagima video cekeyim derken aaa oda neeee :KK57: :KK57: :KK57:

biri zaten çekmiş ve aynı ben :-):-)

ben beni ararken ben beni buldum Hahhaha:KK70::KK70::KK70: eminim sizlerde ahanda ben diyorsunuz:KK76::KK76:

Şuan ki durumu anlatan tek şey 👍👍👍videodaki ses bile aynı ben :KK70: :KK70: :halay::halay::KK23::KK23::oops::oops:

Dedim ki bugun yaptıklarımı tek tek destan gibi yazicagima video cekeyim derken aaa oda neeee :KK57: :KK57: :KK57:

biri zaten çekmiş ve aynı ben :-):-)

ben beni ararken ben beni buldum Hahhaha:KK70::KK70::KK70: eminim sizlerde ahanda ben diyorsunuz:KK76::KK76:

Şuan ki durumu anlatan tek şey 👍👍👍videodaki ses bile aynı ben :KK70: :KK70: :halay::halay::KK23::KK23::oops::oops:

Ben mutfak topluyorum arkada sırlar dünyası müzik fonlu🫠🫠

Yaaa ahahhaah :KK70: gözümün önüne direkt gelininne eziyet eden kaynana geldi dhdjddjd
Benimde aklıma evde yaşlı anne babasına bakmayıp evden atmaya çalışan gelin koca geliyor bide onların ters veren çocukları

Bende size aynısını yapicam büyüyünce deyip bize büyük ders veren o çocuk :KK70:

Bide dedem ağlardı her seferinde ya yaaa Allah bildiği gibi yapsın derdi:sinirli: hele birde kucuk yengem varsa sesini actirirdi tv nin:KK70::KK70:

Zaten müziğin hüznü çöker üstümüze bide hikaye bide o çocuk :KK70::KK70:

Dedem iyice arabeks ederdi Allahım ya ne günlerdi ya :-):-)

X