Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O deden bihteri gördümüBenimde aklıma evde yaşlı anne babasına bakmayıp evden atmaya çalışan gelin koca geliyor bide onların ters veren çocukları
Bende size aynısını yapicam büyüyünce deyip bize büyük ders veren o çocuk
Bide dedem ağlardı her seferinde ya yaaa Allah bildiği gibi yapsın derdi hele birde kucuk yengem varsa sesini actirirdi tv nin
Zaten müziğin hüznü çöker üstümüze bide hikaye bide o çocuk
Dedem iyice arabeks ederdi Allahım ya ne günlerdi ya
Benimde bugün boğazım biraz kötüKekik limon zerdeçal çayı yaptım anammm bir ter bir ter
Geçmiş olsunBenimde bugün boğazım biraz kötü
Buda sır oldu o dünyadaki en hakiki gerçekti ne yakışıklıydı amaİyi akşamlar kardeşlerim
Hahhahahha bihteri bilmem de Rahmetli dedem ferhundeyi gördü yine küçük yengem varken Allah hayırlı gelinler versin derdi utanması olan ar damarı olan der seslice dua ederdiO deden bihteri gördümü
Kız ben bunu instada gördüm. Adam hala aynı saçı beyazlamış sadeceBuda sır oldu o dünyadaki en hakiki gerçekti ne yakışıklıydı ama
Onuda buldum ay buna ne olmuş kesin dizi içinde ahlar aldıKız ben bunu instada gördüm. Adam hala aynı saçı beyazlamış sadece
Kızılçık şerbetine denk gelmemesi iyiHahhahahha bihteri bilmem de Rahmetli dedem ferhundeyi gördü yine küçük yengem varken Allah hayırlı gelinler versin derdi utanması olan ar damarı olan der seslice dua ederdi
Şuan bakıyorum bu heves kadının amacı ne acaba cemreyle derdi ne olabilirKızılçık şerbetine denk gelmemesi iyi
Milleti mezarında terst döndürecek cinsden
Gecen sezon büyük kızla bakıyorduk sona doğru sarpa sardı iyice bu sezon bakmıyacam dedim gecen tekrarına öyle ucundan baktımŞuan bakıyorum bu heves kadının amacı ne acaba cemreyle derdi ne olabilir
Üvey anne mi ya o gercekten midem bulandiŞuan bakıyorum bu heves kadının amacı ne acaba cemreyle derdi ne olabilir
Hevesim kaçtıCins cins isimlerde bu dizilerden çıkıyor Heves ne la
Heves gel yavrumHevesim kaçtı
Bu artık ak sakallı rüyalarda çıkan dede rolü alır